Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

ΠΑΙΔΙΑ vs ΣΙΛΟΥΕΤΑΣ!


Μπρος τα κάλλη τι 'ναι ο πόνος λέει η παροιμία, μόνο που οι αμερικάνοι βάλθηκαν να αποδείξουν το αντίθετο! Δηλαδή πως για να έχει κανείς σιλουέτα, πρέπει να αποφύγει να κάνει παιδιά! Όπως διάβασα στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ (13/3/11), το Παν/στήμιο της Μινεσότα έβγαλε πόρισμα ότι οι όσοι κάνουν παιδιά, εν αντιθέσει με τους άτεκνους, παίρνουν παραπάνισια κιλά και ακολουθούν χειρότερη διατροφή. Οπότε λοιπόν, εμμέσως πλην σαφώς, μας παρουσιάζουν την τεκνοποιία ως αντικίνητρο για την υγιεινή ζωή!

Άλλο ένα παράδειγμα που φανερώνει τον ατομικισμό που διέπει τον δυτικό και δήθεν προοδευτικό πολιτισμό. Κάτι τέτοιες ειδήσεις που έχουν μάλιστα και... επιστημονική κάλυψη, σκοπό έχουν να προπαγανδίσουν την μη αναγκαιότητα της αναπαραγωγής. Λες και δεν υπάρχουν γονείς που δεν πάχυναν μετά την τεκνοποίηση... Όμως, το ιδανικό δεν είναι τόσο η διαιώνιση του είδους ή η υπευθυνότητα που έχει κανείς όταν μεγαλώνει παιδιά, όσο η εξωτερική εμφάνιση και η αύξηση της ματαιοδοξίας!

Αντί οι επιστήμονες να βρουν τρόπο να συμβάλλουν στο να μην χειροτερεύει η διατροφή των γονιών, απλά παρουσιάζουν έξυπνα μια κατάσταση που ντε και καλά, ανακάλυψαν! Όχι ότι μας επηρεάζουν άμεσα τέτοιες ειδήσεις, αλλά σίγουρα για τους πιο αφελείς και ανώριμους μπορούν να αποτελέσουν άλλοθι. Μιας και στην παρακμή του, ο δυτικός άνθρωπος χρειάζεται πολλά άλλοθι για να δικαιολογήσει το τέλμα του.

2 σχόλια:

 1. η τελευταια σου προταση...

  δεν θελουμε να δεχτουμε πως εχουμε φτασει εκει...και κανουμε τα στραβα ματια?...

  τι να πω για την ερευνα... μηπως να ξαναγυρνουσαμε στην μητρα της μανας?.. για να τους ελαφρυνουμε?....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @ queen in red

  Ο στρουθοκαμηλισμός είναι ένα από τα συμπτώματα του τέλματος...
  Όσο για το να ξαναγυρνούσαμε στην μητρα της μανας, ένα έχω να σου πω: Μην τους βάζεις ιδέες, μην τους βάζεις ιδέες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.