Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ...

Χθες τ' απόγευμα στο Alter μια γιατρός του Ε. Ντυνάν αφού αυτοπροβλήθηκε επειδή έδωσε τα όργανα του γιου της για μεταμόσχευση, προσπαθούσε ντε και καλά να μας πείσει υπέρ της δωρεάς οργάνων. Και τότε ακούγεται μια τηλεθεάτρια, που είπε πως δεν συναίνεσε όταν το παιδί της το είχαν βγάλει οι γιατροί κλινικά νεκρό, να δοθούν τα όργανα του για μεταμόσχευση και το παιδί ανέκαμψε και έζησε! Μόκο η παθολόγα...! Εμ, οι γιατροί περιμένουν πως και πως την ψήφιση του νόμου για την υποχρεωτική δωρεά οργάνων, γιατί προβλέπεται γι' αυτούς χοντρή 'κονόμα! Από το παρεμπόριο οργάνων βέβαια...

Άμα ψηφιστεί λοιπόν το νομοσχέδιο, τότε καλύτερα να σταματήσουν οι νέοι τον αθλητισμό! Αφού εκεί προφανώς θα παραμονεύουν οι μαφιόζοι για να βρουν υποψήφιο θύμα/δότη οργάνων. Που θα πάνε να βρουν υγιές «εμπόρευμα»; Στα ΚΑΠΗ; Όχι βέβαια... Και μετά το κύκλωμα εκμεταλλευόμενο τον πόνο των ασθενών θα θησαυρίσει. Και μην πει κανείς πως δεν θα υπάρξουν κυκλώματα... εδώ μεγαλογιατροί μέχρι χθες δήλωναν ετήσιο εισόδημα ούτε 1000€, στα χοντρά «πακέτα» των κυκλωμάτων θα πουν όχι; Έλα μου ντε!

Θα σε βγάζουν νεκρό πριν την ώρα σου, θα σε τεμαχίζουν ζωντανό, και άντε μετά οι συγγενείς σου να μπορέσουν να παρέμβουν. Έτσι απλά. Ο «θάνατος» θα γίνει σχετικός με τη ζήτηση των οργάνων. Και όπου «ζήτηση» να υπολογίζει κανείς ότι ο ασθενής πληρώνει όσο-όσο το όργανο. Οπότε μπροστά στο χρήμα, οι «αδιάφθοροι» γιατροί μας, θα επισπεύδουν το θάνατο του ασθενούς/δότη! Και έτσι θα σώζουν ζωές σκοτώνοντας ανθρώπους! Τι συγκινητικό!

Όλα αυτά τα αυτονοήτα, δεν γίνεται να μην τα γνωρίζει ο Παπανδρέου και η συμμορία του. Οπότε, κάποια σκοπιμότητα έχει το νομοσχέδιο. Ούτως ή άλλως δεν ενδιαφέρεται να ενισχύσει τη δημόσια υγεία. Εδώ τα νοσοκομεία δεν έχουν γάζες... Μάλλον θέλει να μας κάνει χρήσιμους μετά θάνατον. Αφού τη ζωή μας την απαξιώνει καθημερινώς. Οι πολιτικοί εξάλλου δεν έχουν ανάγκη. Λεφτά έχουν. Κι αν χρειαστούν κανένα όργανο θα πληρώσουν και θα το αποκτήσουν χωρίς σειρά προτεραιότητας. Ο φτωχός θα περιμένει μονίμως στη λίστα αναμονής, ενώ οι πλούσιοι απλά με ένα τηλεφωνάκι στα κυκλώματα θα κάνουν τη δουλειά τους! Τέτοιες «αγαθοεργίες» κράτα τις, κ. πρωθυπουργέ, για την πάρτη σου!

Το θέμα δεν σταματάει εδώ. Θα επανέλθω.

Υ.Γ. Βέβαια, υπάρχουν και γιατροί που ακόμα ανθίστανται στη διαφθορά. Όμως είναι λίγοι. Και οι πιθανότητες να σου λάχει τέτοιος γιατρός αν βρεθείς να χαροπαλεύεις, είναι λίγες. Και τα κυκλώματα έχουν τον τρόπο τους να στρατολογούν γιατρούς...