Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

ΚΑΛΟ... ΜΑΥΡΙΣΜΑ!

Το «καλό μαύρισμα» ταιριάζει πιο πολύ με ευχή για τις επόμενες εκλογές, αλλά προς ώρας λόγῳ της ζέστης ταιριάζει με τον καιρό. Βλέποντας στο πρωτοσέλιδο του ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (9/7/11) τις συνήθεις για την εποχή προειδοποιήσεις για την επίδραση του ήλιου, (τώρα μάλιστα φέρνει και πρόωρο γήρας) σκέφτηκα να βάλω κάτι ανάλογο προερχόμενο από το καλοκαίρι του 1965. Στη ΒΕΝΤΕΤΑ Νο 4 (4/6/65) δίνονται οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να γίνει η ηλιοθεραπεία προς απόκτηση ωραίου μπρούτζινου χρώματος!

6 σχόλια:

 1. Προσωπικά δεν μου αρέσει το μαύρισμα. Ασε που ειναι αντιαισθητικό όταν είσαι χωρίς μαγιό ή εσώρουχα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπέρα!
  Ευχαριστώ που μας μεταφέρεις σε μία άλλη εποχή.
  Δεν συμφωνώ με αυτό που λέει να μην φοράτε γυαλιά για να μαυρίσουν τα βλέφαρα.
  Βέβαια τότε ήταν διαφορετικά και δεν γνώριζαν για τη τρύπα του όζοντος ή ήταν καλύτερα τα πράγματα και η τρύπα ήταν στην αρχή...
  Καλό σου βράδυ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευχαριστούμε για τις συμβουλές μαυρίσματος αλλά δεν θα μας χρησιμεύσουν μιας κι οι διακοπές μας αναβλήθηκαν...... μήπως έχεις και τίποτα συμβουλές για το πώς θα αποφύγουμε τα "εσωτερικά" εγκαυματα , αν κι η διάθεση μας είναι ήδη κατάμαυρη!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @ Μαρία Νικολάου

  Το μαύρισμα άμα σε βλέπει ο ήλιος δεν μπορείς να το αποφύγεις εντελώς... Ε, μετά το καλοκαίρι ξανάρχεται το... άσπρισμα! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @ μυστήριο κορίτσι

  Τότε δεν ήταν τόσο μεγάλη η τρύπα του όζοντος, δεν ξέρανε όσα ξέρουμε σήμερα... και δεν υπήρχαν αντιηλιακά σαν τα σημερινά. Άλλη εποχή. Βέβαια, δεν μπορείς να αποφύγεις τις συγκρίσεις με το σήμερα! Ωστόσο το άρθρο είναι ενδεικτικό εκείνου του καιρού και το ενδιαφέρον του εστιάζεται, νομίζω, περισσότερο ως γνώση για το παρελθόν.
  Καλή Κυριακή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @ Pegasus

  Δυστυχώς το άρθρο μιλάει για την έξωθεν εμφάνιση! Για την έσωθεν, υπομονή. Πολλοί δεν θα πάμε διακοπές εφέτος. Να 'ναι καλά η κυβέρνηση! Δουλειά να υπάρχει και το καλοκαίρι κάθε χρόνο θα κάνει την εμφάνισή του. Εκτός κι αν το παζαρεύουν κι αυτό στο μνημόνιο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.