Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΡΕΕΕ

Σε διακοπή ρεύματος στο υπουργείο Υγείας προχώρησε σήμερα το πρωί η ΓΕΝΟΠ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική και κυρίως για το χαράτσι στα ακίνητα που εισπράτεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Το ρεύμα επανήλθε στις 12 το μεσημέρι.
Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, νωρίς σήμερα το πρωί συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, έκοψαν την παροχή ρεύματος στο υπουργείο Υγείας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιβολή του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος έκανε λόγο για διαμαρτυρία λόγω των οφειλών των υπουργείων και δημοσίων υπηρεσιών προς τη ΔΕΗ, που φθάνουν τα 140 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, το υπουργείο Υγείας οφείλει στη ΔΕΗ περίπου 3,8 εκατ. ευρώ.

Η είδηση προέρχεται από τη σελίδα των ΝΕΩΝ (16/11/11 κλικ εδώ). Αυτό που βλέπω και εξοργίζομαι, είναι πως τα υπουργεία και οι δημόσιες υπηρεσίες χρωστούν 140 εκ € ! Μόνο 140 εκ. €... Σιγά το ποσόν! Δηλαδή κ. Υπουργέ αντί να στείλεις έναν κλητήρα να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ του υπουργείου σου, τα βάζεις στην τσέπη; Αφού μένει απλήρωτος ο λογαριασμός, στην τσέπη σου τα βάζεις!

Και ενώ περιφέρονται στα τηλεπαράθυρα οι Υπουργοί και λένε τις παπαριές τους, δεν βρέθηκε κανείς να τους κάνει την απλή ερώτηση: Το λογαριασμό της ΔΕΗ τον πλήρωσες; Όχι; Τα λεφτά τι τα 'κανες; Και το κυριώτερο: Με ποιό δικαίωμα ο διοικητής της ΔΕΗ συνεχίζει να δίνει ρεύμα σε τόσο μεγάλους χρεοφειλέτες; Και έχουν τα air-codition στο φουλ το καλοκαίρι και τα φώτα ανοιχτά συνέχεια! Με ποιό δικαίωμα μου κόβεις εμένα το ρεύμα άμα χρωστάω 500€; Πρέπει να χρωστάω κι εγώ εκατομμύρια € για να μη μου το κόψεις;

Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ οφείλουν να κόψουν το ρεύμα από όλα τα υπουργεία μέχρι να ξοφλήσουν τα χρέη τους. Ειδάλλως είναι συνυπεύθυνοι και να πληρώσουν αυτοί το λογαριασμό! Όχι εμείς. Έτσι απλά.

10 σχόλια:

 1. Καλά κάνεις και τα λες, έτσι απλά είναι αλλά...
  Δεν τους ρώτησε κανείς αφού και αυτοί κοροιδεύουν τον κόσμο.
  Καλό μεσημέρι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σιγά μη ρωτάνε οι δημοσιογράφοι αν έχουν πληρωμένο το φως των υπουργείων τους οι Υπουργοί. Αφού είναι στην ίδια συμμορία με τους πολιτικούς. Πουλημένοι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στον τόπο μας πληρώνουν μόνο οι απλοί πολίτες.Οι άλλοι κάνουν το κορόιδο. Γι' αυτό κατάντησαν το κράτος αυτό το χάλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @ μυστήριο κορίτσι

  Όλοι μας κοροϊδεύουν κανονικά! Και εμείς πληρώνουμε τα σπασμένα!
  Καλό σου βράδυ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @ κρυφή ματιά

  Αν οι δημοσιογράφοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους, δεν θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε. Μαζί με τους πολιτικούς τρώνε καλά και αυτοί. Γι' αυτό μας παραπληροφορούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @ Ρένα

  Οι απλοί πολίτες είναι τα μόνιμα κορόιδα σ' αυτήν την χώρα. Κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσουμε πολύ δυναμικά. δεν πάει άλλο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. και να ήταν μόνο στη ΔΕΗ που χρωστάει!
  ο καλύτερος και ο πιο άδικος εισπράκτορας.
  ο μεγαλύτερος οφειλέτης.
  ο χωρίς αντίκρισμα εισπράττων!
  αυτό είναι το ελληνικό κράτος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 4 ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΕ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ (ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @ Λύχνε καιόμενε

  Χρωστάνε παντού γιατί τους παίρνει να μην πληρώνουν! Έχουν και το πεπόνι και το μαχαίρι! Καιρός όμως είναι κάποια στιγμή να δείξουμε ότι η ανοχή μας έλαβε τέλος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @ Ανώνυμε

  Μία η άλλη! Αφού εμείς πληρώνουμε στο τέλος! Και αυτό κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει! Αν θέλουμε να γίνουμε σοβαρό κράτος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.