Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΦΑΪ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ, ΨΥΧΙΚΩΣ...


Επιτέλους! Να και μια καλή είδηση μες τις τόσες κακές που μας κατακλύζουν τα ΜΜΕ. Μια «ανάσα» χαράς λοιπόν δίνουν οι επιστήμονες σ' όσους έχουν μια αδυναμία στο φαΐ! Ο αδυσώπητος πόλεμος που κάνουν οι διατροφολόγοι με τους γιατρούς εναντίον των πεντανόστιμων εδεσμάτων, μας δημιουργεί ενοχές στην απόλαυσή τους! Ε, να λοιπόν που εκτός από μύρια όσα κακά μας προκαλούν, έχουν και καλά! Ωφελούν λένε οι επιστήμονες στην ψυχική υγεία μας, όπως διάβασα προχθές στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ. Αυτό είναι! Τώρα μπορούμε να φάμε με την ησυχία μας! Τον άμπακο εννοείται!

Και μόνο λοιπόν η σκέψη ενός καλού φαγητού μας φτιάχνει τη διάθεση. Οπότε λοιπόν στον αντίποδα και μόνο η σκέψη της δίαιτας θα φέρνει κατάθλιψη... Όμως οι επιστήμονες ξέχασαν να μας πουν το εξής απλό: Καλό το φαΐ, και καλή η... φαντασίωσή του, αλλά τι γίνεται όταν αδυνατούμε να το γευτούμε και μένουμε μόνο στη φαντασίωση;! Κάτι η οικονομική κρίση, κάτι η επερχόμενη εξ ανατολής ραδιενέργεια, θα μας κάνει να μην τρώμε αγαπημένες λιχουδιές, οπότε η ψυχολογία μας θα δεχτεί ένα κύριο πλήγμα! Οπότε λοιπόν, ας ξαναδούμε τα καλά της δίαιτας μιας και δεν θα την αποφύγουμε τελικώς!

6 σχόλια:

 1. Καλό το φαϊ, καλή και η δίαιτα...αρκεί να την κάνει άλλος!!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εντάξει καλά είναι να προσέχουμε γενικά, για να αποφεύγουμε τις δίαιτες μετά, αλλά και τους περιορισμούς και τις θυσίες, πάντως εγώ χωρίς σοκολάτα δε μπορώ...για φαγητό, δε με νοιάζει και πολύ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @ Μαρία Νικολάου

  Ακριβώς! Συμφωνώ απολύτως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @ღ oneiremataღ

  Σοκολάτα; Μην ξύνεις πληγές, γιατί αργεί να τελειώσει η νηστεία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.