Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ!

Το απόκομμα από το χθεσινό ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ (13/11/12) είναι ξεκάθαρο για 27.000 υπό απόλυση δημόσιους υπαλλήλους, των οποίων το προφίλ δίνεται στεγνά:  

Είσαι δημόσιος υπάλληλος και έχεις τα παραπάνω προσόντα; Ατύχησες! Τόσο απλά...
 
Αυτά που «ξέχασαν» και όφειλαν να προσθέσουν είναι οι απαντήσεις στα εξής αυτονόητα:

- Πόσο χρονικό διάστημα κατέχουν διοικητικές θέσεις στο Δημόσιο; 
- Ποιός τους προσέλαβε αφού δεν είναι χρήσιμοι και γιατί δεν θα πάει φυλακή; 
- Είναι όλοι τους τεμπέληδες ή ανίκανοι; 
- Οι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ξαφνικά δεν έχουν θέση στο δημόσιο;
- Ποιός θέσπισε προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ και γιατί παραμένει ατιμώρητος; 
- Γιατί μειωμένη αποζημίωση; 
- Θα ανήκει σ' αυτούς τους 27.000 προσωπικό που δουλέυει στη Βουλή και δεν έχει προσληφθεί από τον ΑΣΕΠ (λέεεμε τώρα);     

Σε αυτά η φιλοκυβερνητική εφημερίδα δεν αναφέρεται. Σκοπίμως βέβαια. Την κυβέρνηση καλύπτει. Τον τρόμο και τον πανικό όμως ξέρει και τον αναμεταδίδει με την ίδια σκληρότητα που η δοσίλογη κυβέρνηση ανακοινώνει τα μέτρα που υπέγραψε με το μεσοπρόθεσμο. 
Αναρωτιέμαι, το προφίλ των επόμενων προς απόλυση, τι θα λέει. Θα αναφέρεται μάλλον σε υπαλλήλους με περισσότερα προσόντα. Ίσως να μην υπάρχει καν προφίλ. Μόνο ο τρόμος. Η «σωτηρία» της χώρας, δεν θα είναι παρά μόνο τρόμος και πανικός. Ας την... απολαύσουμε (;)!   

11 σχόλια:

 1. Ενώ αν δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος ευτύχησες;
  Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, αν είσαι υπάλληλος, αν είσαι άνεργος, αισθάνεσαι δικαιωμένος κι ευτυχής που διώκεται ο ...καρεκλοκένταυρος που πληρωνόταν κι εσύ δούλευες ας πούμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το κακό είναι, ότι θα την πληρώσουν όχι οι τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι που συνήθως έχουν γερό δόντι, αλλά οι άλλοι. Αν δεν ισχύσουν τα γνωστά κομματικά κριτήρια!
   Σήμερα ουδείς είναι ευτυχής, και δυστυχώς με τις αυτοκτονίες στα ύψη, το μόνο που μένει είναι ο τρόμος.

   Διαγραφή
 2. Όλοι για απόλυση θα πάνε!!! Τώρα που κυβερνάει η τρόικα δεν θα αφήσει κανένα να δουλεύει. Όλους άνεργους θα τους αφήσει για να διαλύσει την Ελλάδα. Τον ιδιωτικό τομέα τον ξέσκισε. Καλά να πάθουνε τα κορόιδα που ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έτσι όπως το θέτεις, καλά να πάθουν! Αλλά είναι βαρύ το τίμημα του λάθους! Πολύ βαρύ...

   Διαγραφή
 3. Εύλογα τα ερωτήματά σου, αν και κάτι μου λέει ότι θα μείνουν αναπάντητα. Αναρωτιέμαι γιατί κάθομαι και βλέπω τόσα θρίλερ, ενώ μπορώ άνετα να παρακολουθήσω ένα δελτίο ειδήσεων...!!! Όχι ότι δεν το βλέπω καθημερινά στη δουλειά μου (ναι, έχω ακόμα δουλειά) αλλά έτσι βρε παιδί μου, για να έχω μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
  Καλό απόγευμα Αpokalipsis.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ίσως να μην μπορέσει να αντέξει το στομάχι σου τα δελτία ειδήσεων! Είναι πολύ βαριά θρίλερ!!! Τύφλα να 'χει το Hollywood!!! Και που να δεις την πραγματικότητα! Ψυχολογικό θρίλερ από τα λίγα... :(

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 4. Δεν είναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι τεμπέληδες όπως μια μερίδα μερικών πίσω από κάποιο γκισέ. Αντί να αξιολογήσουν και να διώξουν όσους είναι ανίκανοι αλλά έχουν μεγάλο μέσο, τρομοκρατούν όλους όσους είναι Δ.Ε. Τους αξίζει μεγαλύτερη τιμωρία από το να μην τους ξαναψηφίσει ο κόσμος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πράγματι, υπάρχουν και αυτοί που δουλεύουν. Μόνο που δεν φαίνονται γιατί δεν είναι οι περισσότεροι! Όσο για την τιμωρία... εννοείται!!!

   Διαγραφή
 5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ίδια ιστορία θα απαναλαμβάνεται. Να είσαι βέβαιος.Σίγουρα θα μείνουν αναπάντητα και ατιμώρητα όπως πάντα.Θα συνεχίσουν τα ίδια παιχνίδια εις βάρος του λαού και μετά θα λένε -Μαζί τα φάγαμε.

   Διαγραφή
  2. Πολύ σωστό... Θα μας τη λένε κι από πάνω! Αφού στηρίζονται στην μεμψιμοιρία μας...

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.