Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

«ΖΗΤΕΙΤΑΙ... ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ»!

Εχθές, εκτός από το ότι υποδεχτήκαμε το Νοέμβριο, είχαμε και την προβολή στις κινηματογραφικές αίθουσες, της νέας ταινίας με ήρωα τον James Bond, «Skyfall». Βέβαια ο πρωταγωνιστής Daniel Craig, δεν παραιτήθηκε από το ρόλο, οπότε ο τίτλος της ανάρτησης δεν έχει σχέση με αυτόν. Απλά, είπα να θυμίσω τις εποχές που η αποχώρηση του πρώτου (και κατ' πολλούς καλύτερου) James Bond δηλ. του Sean Connery ήταν βασική είδηση [ΒΕΝΤΕΤΑ Νο 175 (12/9/1968)] καθώς και η αντικατάστασή του [ΒΕΝΤΕΤΑ Νο 129 (26/10/1967)]. Παλιές εποχές βέβαια, αλλά μην ξεχνάμε πως ο ρόλος αισίως πενηντάρησε... 

Μεταξύ μας, έχω κάποια υποψία πως η επόμενη ταινία του James Bond θα έχει άμεση σχέση με την Ελλάδα! Φαντάζεστε για «κακό» κάποιον παρανοϊκό που να διοικεί το... ΔΝΤ ας πούμε, και στέλνει τον εξίσου παρανοϊκό βοηθό του σε μια μικρή και γεμάτη χρέη χώρα της... ευρωζώνης (πες Ελλάδα) με στόχο να την γονατίσει εντελώς ώστε να δεχτεί ισχυρό οικονομικό πλήγμα η Ευρ. Ένωση για να εξυπηρετηθούν επεκτατικά συμφέροντα μεγάλης ανερχόμενης υπερδύναμης εξ ανατολών π.χ. της Κίνας! Και ο James ως υπερπράκτορας θα αποτρέψει αυτά τα κακόβουλα και σατανικά σχέδια! 
Ε, λίγη φαντασία δεν βλάπτει... :) 

6 σχόλια:

 1. Ο James, είναι σαν να λέμε ο κυρ-Φώτης; Γιατί για κυρ-Μέντιος μου φέρνει περισσότερο. Ότι και να κάνει, γαϊδουρινές θα τις φάει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χα,χα,χα!
   Αυτό και αν είναι καινοτομία! Ο James Bond... κυρ Μέντιος!!! Κι όσες αρπάξει ο πωπός του! :))

   Διαγραφή
 2. Λίγη φαντασία; Εδώ έφτιαξες ολόκληρο σενάριο!!! Να σου πω... Τώρα που είναι ολίγον δύσκολο το οικονομικό, δεν το πουλάς; Ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σου 'ρθει η τύχη! :)
  Να είσαι πάντα καλά Apokalipsis! Καλό μεσημέρι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λες; Μη μου βάζεις ιδέες...! Τουλάχιστον θα είναι για γέλια και για κλάματα!
   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 3. Φανταστικό σενάριο!!! Ήδη παίζεται με πρωταγωνιστή τον
  Σαμαρά που είναι ο έλλην james Bond της συμφοράς!!! χα,χα,χα,χα!!!!!! Μετά θα τον διαδεχθεί ο άλλος james Bond της συμφοράς, ο Τσίπρας!!! Μόνο ο 000 Θου-Βου λείπει!!! Αυτόν θα τον κάνει ο Βενιζέλος!!! χα,χα,χα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ε, όχι και James Bond της συμφοράς οι πολιτικάντηδες μας! Αυτοί είναι όλοι τους 000 και μεταξηταστέοι!!! Ούτε για παρωδία James Bond δεν κάνουν!

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.