Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ!

Πήξαμε στα τούρκικα σίριαλ έτσι; Να κάτι σχετικό από τον χθεσινό ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ (20/11/12)   που περνάει στα ψιλά! Οι Σκοπιανοί διά νόμου θα περιορίσουν τα τούρκικα!

Φαντάζεστε, λέω εγώ τώρα, να γινόταν κάτι τέτοιο στην χώρα μας; Αν το τολμούσαν κάποιοι στην κυβέρνηση, έστω και για πλάκα, αμέσως το MEGA και ο ANT1 θα έκαναν καμπάνια με καταγγελίες για φασιστικά μέτρα κ.λ.π., κ.λ.π.! Το κακό όμως είναι αλλού: Στο ότι δεν έχουν ντόπια παραγωγή για να καλύψουν όχι το 70% του προγράμματός τους αλλά ούτε καν το 50%! 
Βέβαια, παίζουν επαναλήψεις. Αλλά κι αυτές πια τις βαρεθήκαμε... Άσε που από τα πολλά παιξίματα οι κόπιες κοντεύουν να χαλάσουν πια... 

Και βέβαια, η ατάκα του Ίβο Ιβανόβσκι «Τα 500 χρόνια που ζήσαμε κάτω από την τούρκικη σκλαβιά ήταν αρκετά» φαίνεται πως δεν πέρασε καθόλου από το μυαλό των ημεδαπών τουρκοσιριαλόπληκτων! Επιπλέον, οι τουρκοσιριαλόπληκτοι είναι σαν τους... ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ! Κανείς δεν παραδέχεται ότι βλέπει τα τουρκοσίριαλ αλλά τα 20άρια και τα 30άρια στις μετρήσεις είναι στανταράκι, όπως κανείς δεν παραδέχεται ότι ψήφισε ΠΑΣΟΚ αλλά αυτό πήρε 12% και συνκυβερνάει!