Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

ΑΠΟ ΧΑΒΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!

«Ο ηλίθιος με τον πεθαμένο μοιάζουν! Ο πεθαμένος δεν ξέρει ότι είναι πεθαμένος και οι άλλοι στενοχωρούνται. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ηλίθιο!»
Αυτό το είχα διαβάσει κάπου, και όταν βλέπω ειδήσεις σαν και την παρακάτω από τον ΑΔΕΥΣΜΕΤΟ ΤΥΠΟ (2/6/11 κλικ εδώ) μου έρχεται αμέσως στο νου!Τώρα θα μου πεις τέτοια εξαγγελία, άντε να είναι ένα από τα συνήθη ψέμματα του «εθνοσωτήρα» Γιωργάκη. Μα το παραπάνω τσιτάτο δεν το ταυτίζω με τον Γιωργάκη! Αυτός είτε χαζός είναι είτε έξυπνος, μας κορόιδεψε και 'κονομάει μπόλικα λεφτά. Για μας το λέω. Διότι φαίνεται πως αντί να αφουγκραστεί το γενικότερο κλίμα δυσπιστίας και αγανάκτησης του κόσμου, συνεχίζει απτόητος το χαβά του!

Εγώ πάντως, ναι, τον... πιστεύω! Μάλιστα! Διότι αν το καλοσκεφτεί κανείς, μέχρι το 2020 (μέχρι τότε θα δημιουργήσει τις 100.000 θέσεις, λέει η είδηση) συμβαίνουν πολλά... Αυτό σημαίνει πρακτικά το εξής:
α. Στη δεκαετία 2010 με 2020, κάποιες χιλιάδες θα βγουν στη σύνταξη. Οπότε αδειάζει η θέση τους. Απλά θα βαφτιστεί ως «καινούργια»!
β. Επίσης πολλοί θα έχουν φύγει από την Ελλάδα ως μετανάστες στο εξωτερικό! Κυρίως οι σημερινοί νέοι που θα είναι οι αυριανοί μεσήλικες!
γ. Ε, κάτι τα τροχαία, κάτι τα ναυάγια, κάτι οι ασθένειες, κάτι η πείνα (ναι, θα προστεθεί και η πείνα ως αιτία μείωσης του πληθυσμού, ελέῳ ΔΝΤ!), θα αναχωρήσουν κάμποσοι από το μάταιο τούτο κόσμο, οπότε θα αδειάσει η θέση εργασίας τους!
Οπότε λοιπόν άνετα θα βρεθούν 100.000 θέσεις. Κι αν δεν είναι 100.000 και είναι 90.000, δεν πειράζει! Για 10.000 ψωροχιλιάδες θα κάνουμε έτσι;

Το κακό είναι πως μέχρι το 2020 δεν θα βρίσκεται ο Γιωργάκης στην Ελλάδα να διαπιστώσει την εφαρμογή των όσων λέει ελαφρᾷ τῇ καρδίᾳ... Ή βράδυ θα έχει φύγει, ή μέρα! Αρκεί να φύγει! Έστω και με το πρόγραμμα επαναπατρισμού των λαθρομεταναστών! Ουστ!

6 σχόλια:

 1. Ξέρεις τι φοβάμαι εγώ φίλε μου?. Αντε αυτός ουστ, τι θα μας έρθει μετά?.
  Δυστυχώς τίποτα δεν φαίνεται στον ορίζοντα που να αξίζει. Πού να κοιτάξουμε?. ΠΟυ να ψάξουμε?. Δεν ξέρω. Φοβάμαι πως και τοτε ακόμα ουστ θα λέμε.

  καλο απογευμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @ σ' αγαπώ

  Το πρόβλημα δεν τόσο στα πρόσωπα, αλλά στο σύστημα και πως αυτό εφαρμόζεται. Αν θέλουμε κάποιον να κυβερνήσει ο οποίος δεν θα είναι πιο... ίσος από το νόμο, θα πρέπει και εμείς με τη σειρά μας να μην είμαστε πονηράκηδες που προσπαθούν με «παραθυράκια» να κάνουμε τη δουλειά μας!
  Χρειάζεται να αλλάξουμε και εμείς νοοτροπία, πιστεύω. Ειδάλλως από μόνη της η αγανάκτιση θα ξεφουσκώσει χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @ Μαρία Νικολάου

  Καλά το λες, αλλά που να πάνε; Τους δέχονται εκεί; Πάλι πίσω θα μας τους στείλουνε! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θα συμφωνήσω μαζί σου, αν δεν αλλάξουμε εμείς, και τους πείσουμε πως έχουμε αλλάξει, όλα θα μέινουν ίδια.

  Καλό ξημέρωμα. φιλιά για όνειρα γλυκά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @ σ' αγαπώ

  «Πρώτα άλλαξε τον εαυτό σου και μετά τον κόσμο, έλεγε κάπως έτσι ο Λέων Τολστόι. Σοφό αλλά και πάντοτε επίκαιρο.

  Την καλημέρα μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.