Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

SEX - ΓΑΣΤΕΡΑ: 0 - 1!

«Της γυναίκας η ψυχή είναι μια άβυσσος» τραγούδαγε ο Στράτος Διονυσίου και δεν είχε άδικο! Από τη μια, διαβάζω στα ΝΕΑ (κλικ εδώ) ότι «περισσότερες από τις μισές γυναίκες εμφανίζονται να προτιμούν να είναι αδύνατες από το να κάνουν σεξ, σύμφωνα με έρευνα βρετανικού περιοδικού. Το περιοδικό «Fitness» ρώτησε τις αναγνώστριές του αν θα έμεναν έναν χρόνο χωρίς να κάνουν έρωτα, με «αντάλλαγμα» να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους και το 51% απάντησε θετικά.» Λογικό θα μου πεις, αφού το σύστημα θέλει τη σιλουέτα να έχει γίνει η απόλυτη προταιρεότητα για τις γυναίκες. Από την άλλη πάλι διαβάζω στο newsbomb.gr (κλικ εδώ) «σύμφωνα με μία νέα μελέτη, μία στις πέντε γυναίκες προτιμάει να βάλει στο στόμα της μία λιχουδιά παρά τα χείλη του συντρόφου της! Στην έρευνα, που έγινε στην Αυστραλία, το 17 % των γυναικών παραδέχθηκε ότι θα προτιμούσε να περάσει ένα βράδυ απολαμβάνοντας τα αγαπημένα του φαγητά από το να περάσει μια νύχτα με το σύντροφό του.» Είτε δίαιτα, είτε μάσα το sex χάνει έδαφος!

Από τη μια η δίαιτα, από την άλλη το φαΐ... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή! Τα ποσοστά ωστόσο προς ώρας μπορεί να μην είναι εφιαλτικά, εντούτοις παραμένουν ανησυχητικά. 51% οι προτιμούσες τη δίαιτα, 17% οι προτιμούσες τις λιχουδιές. Οι μεν ακολουθούν τα κελεύσματα της μόδας περί καλλίγραμμου σώματος, οι δε τα κελεύσματα της γαστέρας! Άντε μετά να βγάλεις άκρη... Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μετά παραπονούνται πως δεν... υπάρχουν άντρες! Πολύ θα ήθελα τέτοιες έρευνες και γκάλοπ να γινόντουσαν και στην Ελλάδα. Διότι τα παραπάνω ποσοστά ανήκουν σε Βρετανία και Αυστραλία. Εκεί που σκεφτόμουν να μεταναστεύσω δηλαδή!

Πάντως πλάκα πλάκα, όσον αφορά τη σιλουέτα, φταίνε και οι άντρες. Κοιτάζουν το... μπουκάλι παρά το περιεχόμενο! Για το φαΐ, πάλι φταίνε οι άντρες! Αφού δίνουν το «καλό» παράδειγμα... Οπότε η υποχώρηση του sex δικαιολογείται πλήρως! Αυτό που δεν διακιολογείται είναι το γιατί το συγκρίνουν ντε και καλά με το φαγητό. Ποιά θα ήταν η απάντηση αν ετίθετο η ερώτηση «τι προτιμάς, το sex ή την ανεργία» ή «το sex ή την υγεία σου»; Γιατί τα εύκολα συμπεράσματα βγαίνουν όχι μόνο από ερωτήσεις, αλλά από πονηρές ερωτήσεις, ώστε να έχουν αποτέλεσμα που πουλάει. Διότι αυτή που απαντάει φερ' ειπείν τη δίαιτα παρά το sex, αν τη ρωτήσουν αλλιώς ίσως απαντούσε διαφορετικά.

Εν πάσι περιπτώσει, ευτυχώς για τις Ελληνίδες (και τους Έλληνες βέβαια) το ΔΝΤ προσέχει για τη... σιλουέτα τους. Οπότε υπομονή λοιπόν. Ίσως να μην προλάβω να μεταναστεύσω τελικά... θα με προλάβουν οι Ελληνίδες!