Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

55 DAYS AT PEKING (Dimitri Tiomkin)

Το 55 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ (55 DAYS AT PEKING 1963) του Nicholas Ray είναι ένα επικό φιλμ που αναφέρεται στην επανάσταση των Boxer στην Κίνα του 1900, έχοντας για πρωταγωνιστές τους Charlton Heston, Ava Gardner και David Niven. Η επικών διαστάσεων μουσική του Dimitri Tiomkin είναι εξαιρετική. Γι' αυτό το soundtrack ο συνθέτης τιμήθηκε με δύο υποψηφιότητες για Oscar, καλύτερης μουσικής και καλύτερου τραγουδιού. Ο δίσκος που περιέχει μόλις 38 λεπτά μουσικής, παίζει ικανοποιητικά ενώ το soundtrack κυκλοφόρησε πρόσφατα ολοκληρωμένο σε 2 CD από τη La-La Land Records.

Track list
01. Overture
02. Main Title
03. Welcome Marines
04. Hotel Blanc
05. Explosion Of The Arsenal
06. Natasha's Waltz
07. The Peking Theme
08. The Peking Theme
Vocals by Andy Williams
09. Children's Corner
10. Moon Fire
11. Attack On The French Legation
12. Death Of Natasha
13. Help Arrives
14. End Title

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΕ
password:999

το βασικό θέμα της ταινίας


Καλή ακρόαση / Enjoy!

4 σχόλια:

 1. θυμάμαι ότι το είχα δει αλλά μετά τόσα χρόνια θα το έβλεπα ξανά ευχαρίστως.Τα CD δεν κατάφερα να τα ανοίξω. Καλό Σ.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @ Ρένα

  Τη μουσική την κατεβάζεις πατώντας τη λέξη ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΕ. Σε πάει στο Megaupload. Εκεί μετράει αντίστροφα 1 λεπτό, και μετά πατά το μεσαίο κουμπί που λέει REGULAR. Ανοίγει ένα διαφημιστικό παράθυρο και μετά σου ζητάει να το αποθηκεύσεις ή το κατεβάζει (ανάλογα το πως έχεις ρυθ,ίσει τον browser). Αφού κατεβάσεις ένα αρχείο .rar (υποθέτω πως έχεις στον υπολογιστή σου το winrar ή το winzip. Αν δεν έχεις κάποιο από τα δύο με ένα απλό ψαξιματάκι το βρίσκεις πανεύκολα στο ιντερνετ) το ανοίγεις και βγάζεις το φάκελο από μέσα και τον βάζεις όπου θέλεις. Θα σου ζητήσει κωδικό, και θα βάλεις 999. Στο φάκελο βρίσκονται τα μουσικά κομμάτια του δίσκου.
  Αν κάτι από όλα αυτά δεν το κατάλαβες πες μου προς περαιτέρω διευκρίνηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @ Λύχνε καιόμενε

  Χαίρομαι που σου άρεσε. Κάνε έναν κόπο και κατέβασε και παλιότερα soundtrack που έχω ανεβάσει εδώ στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του 999. Θα βρεις εξαιρετικές μουσικές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.