Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

MEGA ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ!

15 χρόνια πέρασαν από την κρίση στις ελληνικές βραχονησίδες Ίμια, και το MEGA CHANNEL προχθές φρόντισε να... τιμήσει το γεγονός ότι κατεβάσαμε από 'κει την Ελληνική σημαία κατ' απαίτηση των τούρκων και είχαμε και 3 νεκρούς.
Διά του επεισοδίου της σειράς «Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ» προχθές (28/01/2011), το MEGA μας παρουσίασε την Ελληνική σημαία σαν πετσέτα για να την τυλίξει γύρω της, η γυμνή (κατά το σενάριο) ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου! ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ για το κανάλι και την ηθοποιό που διασύρουν το κατ' εξοχήν σύμβολο των Ελλήνων. «Ξέχασαν» όσους θυσιάστηκαν για την πατρίδα, και μετέτρεψαν τη σημαία σε κουρελού για... γυμνή φωτογράφιση!!! Πόσο Μικρό κατάντησε το «Μεγάλο» κανάλι...

Αἰδώς Ἀργεῖοι! Αλλά ποιός ξέρει τι σημαίνει ντροπή μπροστά στο κέρδος!

10 σχόλια:

 1. Το χρημα σταυρωσε το Χριστό,
  Ο Πυλιος Γκιουσης προδωσε το Σουλι.
  Τι περιμένεις αγαπητέ από όλους τους εβραίους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @ Θεό7δωρε

  Δεν ξέρω αν είναι εβραίοι ή τι άλλο, αλλά μη νομίζουν ότι δεν τους παίρνουμε χαμπάρι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. XMMMM......NOMIZO DINETE POLI MEGALI SIMASIA.........LAM

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. δυστυχώς η σημαία το ιερό πανί που βάφτηκε με αίμα ηρώων, σύμβολο του κράτους έχει πάψει από καιρό να έχει τη σημασία αυτή, την αίγλη και την αξία του, μιας και κατάντησε στα χέρια και στις όποιες διαδικασίες άμυαλων κι ελαφρόμυαλων να φαντάζει σαν έπαθλο, βραβείο και σκέτο πανί...ντροπή μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @ Βίκη

  Αν δε δώσουμε μεγάλη σημασία στο ιερό σύμβολο του έθνους, τότε σε τι θα δώσουμε; Αν αδιαφορήσουμε για τα σύμβολά μας τότε καλύτερα να το κλείσουμε το «μαγαζί» και να πάψουμε να λέμε ότι είμαστε απόγονοι των ενδόξων προγόνων μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @ ღ oneiremataღ

  Δυστυχώς σήμερα ήθελα να γράψω κάτι για τους Τρεις Ιεράρχες, αλλά οι άμυαλοι και οι ελαφρόμυαλοι της ημετέρας τηλεοράσεως, με έκαναν έξαλλο! Άντε μετά να μιλήσεις για παιδεία, όταν υπάρχουν τόσο «απαίδευτοι» τύποι, μιας και δεν είδα αντιδράσεις από πουθενά παρότι το σίριαλ έχει υψηλή τηλεθέαση!
  Θεός φυλάξοι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΑΜΥΑΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Νόμος 851/21-12-1978

  Δεν ανακρεμάται επί εξωστών ή παραθύρων άνευ κοντού.
  Δεν φέρει επ` αυτής τα διακριτικά Οργανώσεων, Οργανισμών, Συλλόγων, Σχολών ή Ιδρυμάτων ή οιανδήποτε παράστασιν.
  Δεν χρησιμοποιείται προς κάλυψιν αγάλματος ή προτομής. Εις την περίπτωσιν ταύτην δύναται να χρησιμοποιηθή ύφασμα με τα Εθνικά χρώματα.
  Δεν χρησιμοποιείται δι` οιονδήποτε διαφημιστικόν ή εμπορικόν σκοπόν.
  Δεν απορρίπτεται εις τα άχρηστα, αλλά αντικαθιστάμενη λόγω παλαιότητας, καταστρέφεται κατά προτίμησιν δια της πυράς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @ Ανώνυμε

  Ο Νόμος δεν προέβλεψε την περίπτωση να γίνει η σημαία πετσέτα προς κάλυψη γύμνιας! Όμως όταν απαγορεύει την κάλυψη ενός αγάλματος με τη σημαία, προφανώς δεν θα συναινεί στην κάλυψη της γύμνιας για λόγους φωτογράφησης (όπως έδειξε το εν λόγῳ επεισόδιο).

  Όταν γράφτηκε ο Νόμος, δεν φαντάστηκε ο νομοθέτης πως θα βρίσκονταν κανάλια και ηθοποιοί που θα ασελγούσαν τόσο χυδαία εναντίον του εθνικού μας συμβόλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Είδα ότι κάποιος είπε ότι δίνουμε πολύ σημασία... όχι αγαπητέ εδώ φτάσαμε γιατί δεν δίναμε καθόλου σημασία άλλα κανείς δεν το καταλαβαίνει. Η Ελληνική Σημαία Είναι ΙΕΡΉ Και Για Αυτό Ορκιζόσαστε σε αυτή όταν πάμε φαντάροι αλλά για κάποιους ο όρκος είναι λόγια αλλά για άλλους τιμή και περηφάνια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.