Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ;

Το να ονειρεύεσαι δεν είναι μόνο κάτι (ακόμα) δωρεάν, ή σημάδι καλού ύπνου, αλλά δείγμα διακαούς πόθου για κάτι. Τουλάχιστον έτσι νομίζουμε εμείς που δεν έχουμε μεγάλη γνώση στα περί των ονείρων. Μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Φιορεντίνα με 1-0 και την κατάκτηση του Conference Cup, ένα πάγιο όνειρο των οπαδών του ΟΣΦΠ έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Είτε πηγαίνοντας στο γήπεδο να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, είτε κάθονταν μπρος την τηλεόραση, άπαντες προσευχόντουσαν να βγει το όνειρό τους. Και μέχρις εδώ, καλά. Τι άλλο δηλαδή θα έπρεπε να ευχόντουσαν εκείνη τη στιγμή; Να μην κόψει η μπεσαμέλ στο παστίτσιο; Ευελπιστούσαν να ζήσουν το (μέχρι πρότινος τρελό) όνειρό τους. 

Κανένας όμως δεν σκέφτηκε μήπως αυτό το όνειρο έκρυβε παγίδες! Ναι, όπως το λέω! Αφού το ονειρεύονταν, που το ονειρεύονταν από τα γεννοφάσκια τους, ποτέ δεν άνοιξαν να δουν τι λέει ο ονειροκρίτης επ' αυτού; Το έκανα εγώ, αφού όμως το πήραμε το ρημάδι, μην πάθω καμιά... κατάθλιψη και δεν δω το ματς! Και μεν για κατάκτηση ευρωπαϊκού (ή έστω ημεδαπού) τροπαίου δεν αναφέρει κανένας διαδικτυακός ονειροκρίτης το παραμικρό, λες και είτε το δεις, είτε όχι τότε εν και αυτόν δηλαδή τσάμπα χάσιμο χρόνου! Όμως δύο ονειροκρίτες έγραφαν κάτι ενδιαφέροντα: Από το astrologer διαβάζουμε το εξής περίεργο για το ποδόσφαιρο:

Από το oneirokritis διαβάζουμε τα παρακάτω ανησυχητικά περί του γηπέδου:

Απ' ότι φαίνεται τα ονείρατα με το ποδόσφαιρο θέλουν ρέγουλο αν όχι μαχαίρι! Το αν βγαίνουν όντως δεν είναι δύσκολο να το διαπιστώσουμε. Θα φανεί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού!