Σίγουρα θα τελείωσε το αρνί από το Πάσχα και αφού τις εορταστικές μέρες φαγώθηκε το... καταπέτασμα, καιρός για λίγη... τροφική συγκράτηση. Για να μην πω καλύτερα, καιρός για άγρια δίαιτα ώστε για να μπει το μαγιό! Οπότε, κάτι ελαφρύ από την Βεντέτα Νο 366 (11/5/1972), μια ψαροσαλάτα. Τώρα, το γιατί λέγεται ιταλική, δεν τον ξέρω, ίσως γιατί από 'κει προέρχεται. Σίγουρα όμως δείχνει να είναι νόστιμη, ειδικώς για αυτούς που τους αρέσει το ψάρι. Καλή δίαιτα...