Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ!

Τι χρειάζεσαι για να μην πεθάνεις; Αν απαντήσεις μόνο φαΐ και νερό, τότε απάντησες λάθος! Τι άλλο χρειάζεσαι; Μην απαντήσεις λεφτά, γιατί θα βγεις οφσάιντ! Σύμφωνα με τους επιστήμονες, χρειάζεσαι αγκαλιές! Πολλές αγκαλιές! Πιο πολλές και από την καθημερινή ποσότητα του φαγητού (πάνω κάτω). Όπως διαβάζω στην είδηση (από το newsit.gr) παραπάνω, μίνιμουμ χρειάζονται 4 αγκαλιές! Μία κάθε 6 ώρες του 24ώρου, δηλαδή. Πως είναι η αντιβίωση που σου λέει ο γιατρός να παίρνεις ένα χάπι κάθε 8 ώρες; Κάτι τέτοιο, λογικά. Και αυτό για απλή επιβίωση. Ίσα ίσα για να τη σκαπουλάρεις και δεν τα τεζάρεις! Για καλή διαβίωση 8, και για ευτυχία 12! Δεν θα κάνεις δηλαδή τίποτα άλλο, παρά κάθε τρεις και λίγο να ρίχνεις καμιά αγκαλιά, άμα θες να ευτυχήσεις!

Ωστόσο στο δημοσίευμα οι επιστήμονες δεν διευκρινίζουν τα ουσιώδη: Με ποιόν πρέπει να αγκαλιάζεσαι; Με τη σύζυγο ή με... την πεθερά; Και άμα κανείς μένει μόνος του; Τι θα πρέπει να κάνει; Να τρέχει κάθε λίγο και λιγάκι στο γείτονα; Θα μου πεις, άμα μένει μόνος του, θα έρχεται κι αυτός σε σένα! Και στη δουλειά, με ποιόν θα αγκαλιάζεσαι; Με την ωραία συναδέλφισσα μάλιστα. Αυτό δεκτόν. Κι αν δεν υπάρχει συναδέλφισσα; Με το αφεντικό; Και πότε θα βγει η δουλειά; Άσε δε, που άμα δουλεύεις οδηγός σε λεωφορείο ή ταξί, τι θα πρέπει να κάνεις; Να σταματάς το όχημα για... αγκαλιές; Αμ τότε αντί για αγκαλιές θα εισπράττεις βρισίδι άφθονο!   

Πως επιβίωσε μέχρι τώρα η ανθρωπότητα, άραγε; Με αγκαλιές πάντως όχι. Δεν τον ξέρουν αυτό οι επιστήμονες; Μάλλον από την πολύ μελέτη θα τους διέφυγε! Και αντί να ασχοληθούν με κάτι ουσιαστικό, το ρίξανε στις αγκαλίτσες! Μετά να υποθέσω ότι θα... ασχοληθούν με τα χαδάκια και τα φιλάκια! Φαίνεται ότι τους έλειψε η ανθρώπινη επαφή μιας και ασχολούνται πολύ με την καριέρα τους, τι να πω; Πάντως, θα έπρεπε πρώτα να δοκιμάσουν αυτά τα... επιστημονικά πορίσματα στους εαυτούς τους για να δουν αν λειτουργούν. Ειδικά το καλοκαίρι. Να αρχίζουν να αλληλοαγκαλιάζονται μες στο ντάλα μεσημέρι ώστε να έρχονται σε επαφή με τη δυσοσμία του ιδρώτα και να μας πουν μετά το πως επιβίωσαν από την μπόχα και αν αυτό τους έκανε ευτυχισμένους! Ρε λες να έχουν ήδη δοκιμάσει; Έλεος... κοριούς θα πιάσουμε!