Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Όσοι νομίζουν ότι τα ούφο και οι εξωγήινοι βρίσκονται κάπου στο διάστημα με τους αμέτρητους πλανήτες, πλανώνται πλάνην οικτρά. Η παραπάνω είδηση από το newsbomb (εδώ) τους διαψεύδει, μιας και βρίσκονται στη γη. Συγκεκριμένα μακριά απ΄ την Ελλάδα, στην Άπω Ανατολή. Όχι, η είδηση δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα. Σίγουρα, κάτι ανάλογο πολύ θα ήθελαν και οι Έλληνες! Όχι οι Έλληνες εργαζόμενοι, αλλά οι Έλληνες εργοδότες ασφαλώς. Εν πάσει περιπτώσει, το μόνο που έχω να πω είναι ότι ή στους Ιάπωνες αρέσει τόσο πολύ η δουλειά (!), ή κάνουν χοντρή πλάκα στους δημοσκόπους. 

Φαντάσου λέει, να γινόταν εδώ δημοσκόπηση, αν θα θέλαμε εμείς, μια παράταση των καλοκαιρινών διακοπών και να απαντούσαμε όπως οι Ιάπωνες! Θα γινόμασταν νούμερο σε επιθεώρηση σ' όλον τον πλανήτη! Θα μας έστελναν στα πλαίσια έκτακτης ανθρωπιστικής βοήθειας, 2 τάνκερ με ψυχοφάρμακα μπας και συνέλθουμε! Στην Ιαπωνία όμως, σαν να φάνηκε κάπως φυσιολογικό αυτό... Απορώ γιατί να μη μοιάζουμε με τους Ιάπωνες! Όλο αργίες θέλουμε και όλο σκεφτόμαστε το Σ/Κ ήδη από την Πέμπτη! 

Εμπρός λοιπόν, καιρός να προοδεύσουμε. Να γίνουμε η Ιαπωνία των Βαλκανίων. Να ξεκινήσουμε τις διαμαρτυρίες για να περικοπούν οι αργίες! Να δουλεύουμε περισσότερο! Επιτέλους αφού ξεπατικώνουμε ότι σάχλα μας πασάρει η Δύση, ας αντιγράψουμε και κάτι καλό από την Ανατολή! Με μια όμως προϋπόθεση: Να υπάρχουν αφενός δουλειές και αφετέρου με ικανοποιητικές απολαυές. Ειδάλλως... ξεκούραση και πάλι ξεκούραση!