Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2050 ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ; ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!

Μετά από μια τέτοια είδηση, πως να μην πανηγυρίσουμε εμείς οι Έλληνες μου λες; Τέλος το εξωτερικό χρέος το 2050! Νωρίτερα από κάθε πρόβλεψη των απανταχού οικονομολόγων! Θα μου πεις, δεν θα προλάβουμε να το χαρούμε. Αυτό όμως είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια... Αυτό που πρέπει να κάνουμε, δεν είναι άλλο παρά αδιάλλειπτη προσευχή για να βγουν αληθινές οι επιστημονικές προβλέψεις, ότι θα αφανιστούμε άπαντες το 2050. Μέρα και ώρα δεν είπαν, αλλά όποια μέρα του 2050 και να 'ναι, εμείς (τα παιδιά μας, δηλαδή) φτωχοί θα είμαστε οπότε, τι 1η Ιανουαρίου, τι 27η Δεκεμβρίου, όλες οι μέρες ίδιες είναι... Μόνο να μην πέσει σε κανένα εορταστικό τριήμερο και χάσουμε την ξεκούραση λόγῳ εορτών!

Πέραν από την πλάκα, αυτά τα περί τεχνητής νοημοσύνης, εδώ εν Ελλάδι, τα έχουμε πλέον ξεπεράσει! Ναι, προπορευόμεθα διότι έχουμε γίνει εν πολλοίς... άχρηστοι! Ναι, ναι. Κάναμε την φυσική μας νοημοσύνη, τεχνητή και μάλιστα εκουσίως! Πάψαμε να διαβάζουμε, πάψαμε να ζούμε, και χαζολογάμε μια στο φέσιμπουκ (όχι φέις αλλά φέσι, γιατί ενώ έχουμε φεσωθεί από παντού, τα λάικ και οι σέλφις μας μάραναν!) μια στο σοβράιβορ (κάτι λέγεται ότι το αμερικανικό σορβάιβορ θα γίνει στην Ελλάδα, που θα καλούνται οι παίχτες να επιβιώσουν με 0 εισόδημα, εκμετάλλευση, φόροι, φαγητό από τα σκουπίδια, κλπ, κλπ!).  

Τι ρομπότ και τρίχες κατσαρές! Ήδη κάμποσοι ενσωμάτωσαν τους υπολογιστές στο σώμα τους, κάνοντας το σμαρτφόν προέκταση των δακτύλων τους! Άσε που πια, πηγαίνουν για ψώνια μόνο σε λαϊκές που έχουν wi-fi! Για να μην πω, ότι ούτε πλυντήριο δεν βάζουν, άμα δεν συμβουλευτούν το ανάλογο απλικέσιον στο κινητό ή το τάμπλετ! Οπότε λοιπόν, ή θα σωθούμε αν τελέψουμε το 2050, ή θα καταδικαστούμε αιωνίως αν χάρη στη νοητή νοημοσύνη, μείνουμε αθάνατοι! Ή το πιο λογικό, είναι να μη συμβεί ούτε το ένα ούτε το άλλο! Και τότε δεν θα φταίει καμιά τεχνητή νοημοσύνη για τα όσα θα περνάμε μέχρι τότε. Απλά θα φταίει η έλλειψη νοημοσύνης! Στοιχειώδους νοημοσύνης...  

Η είδηση προέρχεται από το newsbomb

6 σχόλια:

 1. Και το τέλος του κόσμου να έρθει, το ελληνικό χρέος θα επιζήσει σίγουρα! Καλή η παρηγοριά από τους επιστήμονες αλλά δεν μασάμε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μην είσαι απαισιόδοξος! Μπορεί μετά το τέλος του τέλους του κόσμου, να διαγραφτεί το ρημάδι! Ποτέ δεν ξέρεις!

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 2. Υπάρχει και ένα θετικό που δεν είπες. Η έλευση του Κυρίου είναι τόσο κοντά! Άρα όχι μόνο τέλος το χρέος, αλλά και οι αδικίες, οι απάτες κ.τ.λ.
  Κωστής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άλλο το τέλος των ανθρώπων και άλλο η Β' Παρουσία! Μπορεί η γη να συνεχίσει να υπάρχει μόνο με ζώα! Όπως την εποχή των δεινοσαύρων! Πάντως στην Αγ. Γραφή δεν λέει πουθενά ότι μετά την κρίση θα διαγραφούν τα χρέη της Ελλάδος! :)

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 3. Όλα κι όλα, αλλά χωρίς απλικέισον και wi-fi δεν γίνεται σήμερα. Να τελειώσουμε ως ανθρωπότητα, αλλά να το κάνουμε πολιτισμένα!!! Φτωχοί αλλά με σμάρτ φον!!! :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό είναι! Η φτώχεια θέλει καλοπέραση με σμάρτφον! Έλεος...!!!

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.