Τι σόι συνταγή «της μαμάς» είναι αυτή θα μου πεις; Άλλο το σπιτικό φαγητό και άλλο τα χάμπουργκερς που φτιάχνονται στα ταχυφαγεία (ή φαστ φουντ για τους αμερικανόπληκτους), ποιός ξέρει με τι υλικά κακής ποιότητος..! Κι όμως, πριν 44 χρόνια που δημοσιεύτηκε η παρακάτω συνταγή στην BENΤέTΑ Νo 341 (18/11/1971), δεν ήταν τόσο διαδεδοδένα όπως σήμερα τα ταχυφαγεία και τις ξενόφερτες συνταγές τις έφτιαχναν προφανώς στο σπίτι. Για όσους σας αρέσουν τα σπιτικά χάμπουργκερ, τα οποία πιθανότατα θα είναι πιο νόστιμα από τα ετοιματζίδικα, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω συνταγή. Οι υπόλοιποι... μάλλον θα τα παραγγείλετε απ' έξω!