Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΓΟ ΑΝΤΩΝΗ...

Η πρωθουργάρα μας, ο Αντώνης ο Σαμαράς, εξασφάλισε τη δόση μετά από γενναία διαπραγμάτευση με την τρόικα και τους εταίρους μας στην Ε.Ε. Βέβαια τη δόση, θα την πάρουμε τμηματικώς. Έτσι, η τρόικα για να πάρουμε τη πρώτη δόση της δόσης (!), απαίτησε από τον εθνοσωτήρα Αντώνη να λύσει το παρακάτω κουίζ: Του έβαλε δύο στιγμιότυπα τη στιγμή που έκανε τα... μαγικά του και έπειθε την Ε.Ε., τα οποία όμως μεταξύ τους έχουν 8 διαφορές. Και επειδή ο Αντώνης αφενός δεν καλοβλέπει, αφετέρου δεν σκαμπάζει από τέτοια, βοηθήστε τον να βρει εγκαίρως τις διαφορές για να πάρει την πρώτη δόση της δόσης! Όποιος τις βρει δεν θα πάρει ούτε λεπτό από το ποσό της δόσης, αλλά θα του μείνει... η ηθική ικονοποίηση! Όποιος πάλι ζορίζεται, πιο κάτω δίνω τη λύση (αρκεί μόνο να... γυρίσει την οθόνη ανάποδα!). 
Η λύση:


6 σχόλια:

 1. Χαρηκα τοσο πολυ που θα παρουμε την δοση που ειπα να ξαναγυρισω στην μπλογκογειτονια :)) τον εχεις ντυσει τοσο ομορφα ,με το καπελακι του,ειναι σχεδον συμπαθητικος!! καλως σε ξανα βρηκα :) καλο απογευμα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Που χάθηκες εσύ;;; Είσαι καλά;;; Καλή επάνοδο!!!
   Αν είναι τόσο μεγάλη η χαρά σου από τη δόση, που σε κάνει να ξαναβολτάρεις κι από 'δω, τότε θα τηλεφωνήσω στη Μέρκελ να μας δίνει τακτικότερα δόσεις! :)

   Ο Σαμαράς συμπαθητικός είναι, αλλά δυστυχώς για εμάς, τίποτε περισσότερο!

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 2. χα,χα,χα,χα,χα!!! Μέχρι και ο λαγός ζητιανεύει!!! Φοβερή διαπραγμάτευση!!! Πάντως εγώ δεν θα γυρίσω ανάποδα την οθόνη. Θα τις βρω μόνη μου τις διαφορές αλλά δεν θα τις πω στο Σαμαρά!!! χα,χα,χα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αφού δεν θα γυρίσεις ανάποδα την οθόνη, να υποθέσω ότι θα κάνεις κατακόρυφο; χα,χα,χα!!!

   Διαγραφή
 3. Την πάρει δεν την πάρει εγώ ένα ξέρω ότι με το καινούριο φορολογικό που μας ετοιμάζουν δεν θα μας αφήσουν δραχμή στην τσέπη.Και δεν θα σπάσω το κεφάλι μου να τον βοηθήσω. Εξαιρετικά τα σκίτσα σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δραχμή; Που την θυμίθηκες; :)
   Εδώ δεν θα μας αφήσουν ούτε τσέπη, ούτε καν παντελόνι!
   Το σκίτσο δεν είναι δικό μου. Το κολάζ, ναι, εγώ το έφτιαξα!

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.