Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ... ΝΤΟΥΖΑΚΙ!

Αυτή είναι είδηση! Όχι τόσο η συμπεριφορά του σκωτσέζικου ντους στις σχέσεις, αν και σαν «συνταγή» για να πετύχει, πρέπει αυτός που το «λούζεται» να είναι πολύ μεγάλο χάπατο! Αλλά στο ότι οι ερευνητές βρήκαν 58 διαφορετικούς τύπους ανθρώπων! Και μάλιστα, παρότι είναι διαφορετικοί, προτίμησαν τη συγκεκριμένη μέθοδο να εφαρμόσουν στην σχέση τους!  Μα μόνο με 58, έκαναν έρευνα; Τέλος πάντων. 

Σαν τη διαφήμιση που έλεγε 29 κατασκευαστές πλυντηρίου  συνιστούν Skip, ένα πράγμα. Λες να βρέθηκε λοιπόν το... μυστικό της πετυχημένης σχέσης; Μάλλον θα αυξήθηκαν τα χάπατα! Πως να το εξηγήσω αλλιώς; Στο σκωτσέζικο ντους, η λογική αντίδραση είναι το «άντε γεια και να μας γράφεις»! Δυστυχώς πολύ θα ήθελα να μάθω πως θα αντιδρούσαν αυτοί οι 58 διαφορετικοί τύποι ανθρώπων, αν τους έλουζαν οι σύντοφοί τους, με τη μέθοδο του σκωτσέζικου ντους! 

Όπως και να 'χει η επιστήμη έκανε, ακόμη μια φορά, ένα βήμα μπροστά! Αν και σκωτσέζικο βήμα μου φαίνεται ότι είναι. Εκτός κι όντως τα κορόιδα αυξήθηκαν, οπότε δικαιώνονται όσοι στρέφονται αποκλειστικά στην «εικονική» πραγματικότητα, όπου όλα εκεί είναι ψεύτικα και δεν πονάνε όσο οι αληθινές σχέσεις! Το παραπάνω απόκομμα προέρχεται από τον χθεσινό ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ (13/12/2012) 


8 σχόλια:

 1. Συνήθως το χάπατο, όπως λες, είναι άτομο ανυποψίαστο και ίσως λίγο αφελές. Πάντως δεν είναι σωστή συμπεριφορά το σκωτσέζικο ντους. Καλύτερα είναι οι καθαρές κουβέντες και πράξεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι όμως σε κάποιους όπως δείχνει η έρευνα, δεν αρέσει το να είναι ντόμπροι και σταράτοι! Τους τρώει η ανασφάλεια...

   Διαγραφή
 2. στην σχέση.. πολλά πράγματα παίζουνε ρόλλο... ακόμα και τα σκωτσέζικα!!...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λες; Μήπως κρύβεται κάμποση ανασφάλεια με ολίγη από καχυποψία; Νομίζω ότι αυτός που ρίχνει το σκωτσέζικο ντους στον άλλο, υπερεκτιμά τον εαυτό του.

   Διαγραφή
 3. Σε μια όμορφη σχέση το σκωτσέζικο ντους είναι περιττό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είμαι υπέρ των ντους όταν βλέπω τον άλλον να έχει επαναπαυτεί στις "δάφνες" του. Κι αν κι αυτό δεν τον ταρακουνήσει, τότε ρίχνω τα σταράτα λόγια και τα άντε γεια. Κι όταν θα είμαι ελεύθερη κι ωραία, ας με κατηγορεί και για ανασφάλειες και για ό,τι άλλο θέλει ο άλλος. Καρφί δεν μου καίγεται!
  Καλό βράδυ Apokalipsis!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζω ένας καλός διάλογος θα οφελούσε και τον αναπαυόμενο στις δάφνες και τον περί αυτού δυσαρεστημένο. Ενδεχομένως να κρύβεται κάποιο πρόβλημα που έτσι να μην βρίσκει τη λύση του. Γιατί αν και οι δύο αρχίσουν τα σκωτσέζικα ντουζάκια τότε η σχέση τους θα... καταντήσει μπανιέρα! :)
   Καλή Κυριακή να έχεις.

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.