Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

«ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΑΜΙΛΛΑ»

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου ξεκίνησαν και παρά το καρακιτσαριό που μας έδειξαν οι Άγγλοι στην έναρξη υποτιμώντας τους αγώνες και την ιστορία τους, η συμμετοχή σ' αυτούς, είναι το όνειρο κάθε αθλητή. Κοιτώντας στα παλιά περιοδικά μου, βρήκα το παρακάτω άρθρο από το ΡΟΜΑΝΤΣΟ Νο 1333 (17/9/1968) που αναφέρεται στις αθλητικές επιδόσεις για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Μεξικό. Ενδιαφέρον για όσους ασχολούνται με τα αθλητικά και επίκαιρο. Αναφέρεται στην άμιλλα, κάτι που σήμερα έχει μετατραπεί σε ανταγωνισμό, εμπορευματοποίησης ένεκεν...

4 σχόλια:

 1. Nαι φυσικά και τώρα το ίδιο είναι!!!
  Δεν βλέπεις? Άντρες , γυναίκες κάτι δίμετρα
  ντερέκια χωρίς να ξεχωρίζει ο ένας από τον άλλο, μόνο η διαφορά στα μαγιώ έδειχνε τι ήταν ο καθένας, μύες, στεγνά πρόσωπα που με δυσκολία χαμογελούν, ενταγμένοι στην άμιλλα και στο Ολυμπιακό Ιδεώδες !!!

  Καλημέρα , καλή εβδομάδα και
  σε λίγα χρόνια θα στέλνουν τα ρομπότ τους η κάθε χώρα στους αγώνες :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η άμιλλα από τους αθλητές πέρασες στους κατασκευαστές αναβολικών! Θα έπρεπε να θεσπιστεί ολυμπιακό άθλημα, η κατασκευή μη ανιχνεύσιμων αναβολικών! Ήδη η Κίνα διαπρέπει...!
   Μακάρι να στέλνουν τα ρομπότ. Τουλάχιστον να μην ταλαιπωρούνται οι άνθρωποι!
   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 2. Όσο προχωράει η τεχνολογία τόσο θα βρίσκουν αναβολικά που δεν θα ανιχνεύονται για να παίρνουν τα μετάλλια. οι ολυμπιακοί αγώνες είναι χρυσορυχείο για το εμπόριο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όλα για τα λεφτά γίνονται! Αυτό είναι το μέγα ιδεώδες!!!

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.