Που το βάζεις το ξύδι; Στις τηγανιτές πατάτες; Όχι. Στα τηγανιτά αυγά; Ούτε. Στη μακαρονάδα με κιμά; Πάλι όχι. Στα σουβλάκια; Τσου! Στον αρακά; Ούτε. Στα γεμιστά; Ξανά ούτε. Στις σούπες μήπως; Ξανά τσου! Για τα γλυκά να μη ρωτήσω... Οπότε, αφού το έχεις μόνο για τη σαλάτα, στη χάση και στη φέξη, καλύτερα να το χρησιμοποιήσεις πουθενά αλλού! Από τη Βεντέτα Νο 11 (23/7/1965) το παρακάτω απόκομμα το οποίο αναφέρεται σε οικιακές χρήσεις του ξυδιού, κάνοντάς το χρήσιμο! Αν μη τι άλλο, δεν το πάω καθόλου, αλλά στο γυάλισμα των επίπλων είναι μοναδικό...