Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

«ΚΟΚΟ» ΓΙΟΚ, ΑΠΟ ΤΟ 2030!

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ειδικά όταν μιλάει η επιστήμη... Κάντε σεξ όσο προλαβαίνετε γιατί μετά το 2030, κοκό γιοκ! Μετά από επιστημονική μελέτη (από το klik.gr, εδώ) τα ζευγάρια στη δεκαετία του 2030 δεν θα κάνουν πια έρωτα. Για όσους ωστόσο το κάνουν... μόνοι τους, ευτυχώς δεν ισχύουν τα κακά μαντάτα! Εμ, να επιτέλους τα οφέλη της κατά μόνας συνεύρεσης! Τα ζευγάρια λοιπόν, κατά την επιστημονική μελέτη, δεν θα κάνουν σεξ, όχι γιατί θα τους έχει πειράξει κανένας ιός, ή θα έχουν τίποτα προβλήματα από τις σαβούρες που τρέφεται η ανθρωπότητα, αλλά λόγῳ του εθισμού με τα ηλεκτρονικά μέσα! Άλα τις η τεχνολογία!

Ότι δεν πέτυχαν οι θρησκόληπτες διδασκαλίες τόσους αιώνες, λέγοντας πως το σεξ είναι σατανικό, στρέφει στην αμαρτία, κλπ, κλπ, θα το πετύχει η τεχνολογία. Είσαι κολλημένος /-η με το φέισμπουκ; Μετά το 2030 θα σου κόβεται η διάθεση. Με τη μία! Χραπ! Και δεν θα κάνεις όρεξη και κέφι για εκ του σύνεγγυς επαφή με το έτερον ήμισυ. Αν σου έλεγε κανένας παπάς να αποφύγεις το σεξ, θα τον έλεγες σκοταδιστή και συντηρητικό. Πόσοι προοδευτικάριοι δεν χλεύασαν την αποχή ως σκοταδιστική άποψη; Να που από το 2030, θα τους την σερβίρουν τα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης και θα την καταπιούν αμάσητη! Αμέ! Και άντε μετά να πούνε ότι η τεχνολογία είναι το ίδιο σκοταδιστική και μεσαίωνας όπως η θρησκεία!

Βέβαια, η εν λόγῳ επιστημονική μελέτη συνυπολογίζει και τις τηλεοπτικές σειρές. Όχι που θα τις άφηνε! Όμως δεν μας δίνει κάποια δυνατή λύση για το πως να αντιμετωπιστεί αυτή η δυσοίωνη πρόβλεψη. Το να κλείνουμε την τηλεόραση και να αφήνουμε εκτός κρεβατοκάμαρας τα κινητά, δεν σημαίνει ότι θα αυξηθεί κατακόρυφα η πεσμένη (ή ολότελα ανύπαρκτη) ερωτική διάθεση! Ούτε έτσι κόβεται ο εθισμός με την τεχνολογία. Δεδομένου ότι δεν θα περισσεύουν λεφτά για σεξοψυχαναλυτές, και ψυχολόγους, τότε τα πράγματα φαντάζουν πολύ δυσοίωνα. Και για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας αλλά και για... το αποχαυνωτικό! Ναι, γιατί αφού ούτε το σεξ θα μπορεί να ανακόψει το αποχαύνωμα με την τεχνολογία, τότε τι άραγε; Έλα μου ντε!