Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

ΠΕΣΜΕΝΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΞΟΔΙΑΘΕΣΗ!

Κάτι το Πάσχα, κάτι το καλοκαίρι, κάτι που μας ξαμόλησαν, οι πολύ σημαντικές ειδήσεις περνάνε δίχως τη δέουσα προβολή. Και μια έρευνα (από το e-daily) που δείχνει ότι έπεσε η ερωτική διάθεση των Ελλήνων, έπρεπε να ήταν πρώτη είδηση. Ιδού τα αποτελέσματα στον παρακάτω πίνακα:
Για έναν ερωτικό λαό όπως οι Έλληνες, αυτά τα αποτελέσματα είναι άκρως... ανησυχητικά! Αντί να ασχολούμαστε με τα εμβόλια και το πως πάει ο εμβολιασμός, θα έπρεπε να παραγγείλουμε από τη Pfizer τόνους τα βιάγκρα για να πάρει ξανά μπροστά... η ερωτομηχανή! Το χειρότερο όμως, είναι οι εξηγήσεις που δίνει ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Κ. Κωνσταντινίδης. Τι πάει να πει ότι «επήλθε κόπωση καθώς οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για έρωτες και ζωή»; Δηλαδή τις περασμένες δεκαετίες που υπήρχε μεγάλη φτώχεια αλλά αρκετοί ήταν πολύτεχνοι, πως και δεν είχε επέλθει τότε κόπωση; Και αυτά ότι δεν υπήρχε «ελευθερία των πολιτών να μιλούν, να ερωτεύονται, να κάνουν τα όσα γίνονται μόνο ἐν δήμῳ και όχι ἐν οἴκῳ», τις περασμένες δεκαετίες (της φτώχειας), οι άντρες πήγαιναν μόνο στο καφενείο και οι γυναίκες κάθονταν σπίτι. Αλλά όμως δεν είχαν τέτοια εμπόδια!

Το πιθανότερο είναι, ότι αυτοί που απάντησαν στην έρευνα, να είπαν ψέμματα, ή να είναι... εθισμένοι ξενοπηδήκουλες! Απλά το ότι δεν τους κάθεται καμία γκόμενα, εύκολα το απέδωσαν στην καραντίνα! Σίγουρα θα χρειάζονταν πολύ μεγαλύτερο δείγμα. Το κακό όμως δεν είναι τόσο η πεσμένη σεξουαλική διάθεση. Είναι ότι κάτι τέτοιες έρευνες κακώς δημοσιεύονται σε μια περίοδο που όχι απλά βγαίνουμε από την καραντίνα, αλλά περιμένουμε πως και πως τους πρώτους τουρίστες. Διότι ο... ημεδαπός ερωτισμός είναι πόλος έλξης διά των ξενέρωτων ερωτικώς βόρειοευρωπαίων. Μας συμφέρει λοιπόν να υποβαθμίζουμε το τουριστικό μας προϊόν; Όχι βέβαια! Αντιθέτως θα έπρεπε να παρουσιάζουμε έρευνες με ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα!

Τέλος, κάτι που προκαλεί μια εύλογη απορία. Ο Έλλην ουδέποτε αμφισβητεί τον ανδρισμό του. Έστω στα λόγια, ο Έλλην που σέβεται τον εαυτό του, έχει πηδήξει τουλάχιστον τη μισή Αθήνα! Ασχέτως αν βρίσκεται σε... διαθεσιμότητα για μήνες ή και χρόνια! Ποιοί λοιπόν απάντησαν στην εν λόγῳ έρευνα; Είμαστε σίγουροι ότι είναι γνήσιοι Έλληνες; Ρε μπας και είναι στημένο το αποτέλεσμα για να μας κάμψει το ηθικό; Όχι, ότι θέλω να καταφύγω σε συνομωσιολογικά σενάρια για να βρω απαντήσεις, αλλά... δεν πείθομαι για την έρευνα. Οπότε, το ηθικό, και δη το σεξουαλικό, παραμένει ακμαιότατο! Και καλά θα έκανε το ανδρολογικό ινστιτούτο να έψαχνε, την επισκεψιμότητα που έχουν τα πορνοσάιτ στο ίντερνετ, από τους Έλληνες! Και αν εκεί τα νούμερα ήταν πεσμένα, τότε ναι, θα πέρναμε μπόλικα χαρτομάντηλα (ή χαρτί κουζίνας, ή κωλόχαρτο αχρησιμοποίητο).Για να πλαντάξουμε στο κλάμα!