Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΝΣ!

Όταν η αισθητική αντικαθιστά το ήθος, τότε η πρόοδος του ανθρώπου αντί να έχει στόχο την καλυτέρευσή του και την ποιοτική/πνευματική αναβάθμισή του, απλά... εκτροχιάζεται και ακολουθεί μια πορεία εντελώς ανεξέλεγκτη!  Η παραπάνω είδηση (η φωτογραφία είναι από espressonews.gr) που με όσα συμβαίνουν στην ημεδαπή, περνάει στα ψιλά, δείχνει το πόσο έχει εκτροχιαστεί ο χριστιανισμός στη δύση. Την... «προοδευμένη» δύση. Για να φανούν οι προτεστάντες ότι συμβαδίζουν με το «πνεύμα» της εποχής, όχι μόνο αποδέχτηκαν την ομοφυλοφιλία ενός ιερέα τους, αλλά αποδέχτηκαν και την αλλαγή φύλου που έκανε χωρίς να τον καθαιρέσουν!

Δεν θα προβώ σε αγιογραφική ανάλυση που αποδεικνύει ότι ο χριστιανισμός δεν αποδέχεται την ομοφυλοφιλία. Εύκολα μπορεί κανείς να βρει πολλά και εκτενή άρθρα περί αυτού. Εξάλλου οι προτεστάστες έχουν μια αφ'  εαυτού ερμηνεία των ιερών κειμένων αφενός και αφετέρου δεν έχουν καν ιερούς κανόνες να ακολουθήσουν. Αλλά αναρωτιέμαι τι θα λέει ο εν λόγῳ τρανσέξουαλ ιερέας, αν χρειαστεί να αναλύσει στο ποίμνιό του, το Κολοσσαείς 3, 5 «Don’t be controlled by your body. Kill every desire for the wrong kind of sex.=Μην αφήνετε το σώμα σας να σας ελέγχει. Νεκρώστε κάθε επιθυμία για εσφαλμένου είδους σεξ! (Εδώ είναι η αγγλική μετάφραση του εδαφίου) Προφανώς για αυτόν, ή εσφαλμένο σεξ δεν υπάρχει οπότε ο απ. Παύλος είναι λάθος, ή ο ίδιος και οι ανώτεροι του αγνόησαν επιδεικτικά τον απ. Παύλο!

Αυτά είναι για να λυπάται κανείς, βλέποντας ότι για χάρη της... μόδας του «προοδευτισμού» (το από που πηγάζει αυτός ο προοδευτισμός και ποιούς εξυπηρετεί είναι μια άλλη ιστορία) διαστρεβλώνεται η αγάπη του ευαγγελίου. Διότι άλλο πράγμα είναι η σεξουαλική επιθυμία/έρωτας και άλλο η αγάπη μεταξύ των όλων των ανθρώπων που δίδαξε ο Κύριος. Δυστυχώς για χάρη της «προόδου» ο χριστιανισμός θα γίνει κι αυτός... τρανσέξουαλ. Προς ώρας στη δύση...