Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

ΗΧΟΣ... ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

Πέρασαν κιόλας οι γιορτές, όποιος τις πέρασε μαζί με την οικογένειά του ή φίλους σίγουρα θα τις πέρασε καλά (ή σχετικώς καλά). Οι λιγότερο τυχεροί, που επέλεξαν για παρέα την τηλεόραση, προφανώς θα απογοητεύτηκαν από τις σαχλαμάρες που έδειξαν τα κανάλια αποδεικνύοντας την ένδεια της ποιότητας που τα διακρίνει άλλωστε. Η σημερινή ανάρτηση είναι αφιερωμένη σε όσους προτίμησαν τον ραδιόφωνο και τη μουσική εν γένει, όπου ψάχνοντας λίγο το δρομέα (για τους έχοντας αναλογικό ραδιόφωνο, αυτό με τη βελόνα) ή τα κουμπιά, θα έβρισκε ζωντανές εκπομπές με περισσότερη αμεσότητα και κάποιον που να εύχεται ζωντανά τα χρόνια πολλά!  Ας δούμε λοιπόν προσφορές, από παλιότερες εποχές, μέσα από εορταστικές διαφημίσεις στα τότε περιοδικά για ραδιόφωνα και πικάπ. Βέβαια, τότε ούτε υπολογιστές υπήρχαν, ούτε η τηλεόραση ήταν διαδεδομένη. Ευτυχώς πάντως, παρότι στερείται εικόνας το ραδιόφωνο, επιβιώνει ακόμα και σήμερα, πιο απαραίτητο ενίοτε από την εικόνα....

6 σχόλια:

 1. Σαν ταξίδι στο χρόνο η σημερινή ανάρτηση.
  Οι παλιές διαφημίσεις ραδιοφώνων είναι καταπληκτικές!
  Δεν είχα δει ποτέ!
  Πολύ καλό!!

  Φιλάκια:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι, με τις παλιές διαφημίσεις ταξιδεύεις σε άλλες εποχές, με άλλες ανάγκες...

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 2. Είναι αξέχαστες εκείνες οι εποχές. Δίσκοι από βινύλιο και ραδιόφωνα. Για μας τους παλιότερους τα νεανικά χρόνια μας είναι γεμάτα από σαρανταπενταράκια και τρανζιστοράκια με ραδιοπειρατές!!! Πόσο πίσω με γύρισες..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγώ τα 45αράκια δεν τα πρόλαβα, πρόλαβα όμως τα βινύλια 33" και τα ραδιοφωνάκια με τη βελόνα!


   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 3. Μας θύμησες τα όμορφα ραδιόφωνα μιας άλλης εποχής. Ευτυχώς εγώ έχω ακόμα ένα ραδιόφωνο PHILIPS που λειτουργεί ακόμα!!! Σου εύχομαι καλή χρονιά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κειμήλιο το PHILIPS! Τι έχει μεταδώσει μέχρι σήμερα, αν το λειτουργείς...!


   Καλά να περνάς και καλή σου χρονιά.

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.