Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ... ΤΣΙΛΙΜΠΟΥΡΔΙΣΜΑ!

Αυτό και αν είναι φάρμακο! Ποιό εμβόλιο για τον κορωνοϊό και κουραφέξαλα! Αν δεν το είχατε καταλάβει, αυτό που η έλλειψή του είναι... καίριο πλήγμα για την ανθρωπότητα, δεν είναι άλλο από την ερωτική διάθεση! Ναι, ναι, παρά τα μεταδοτικά νοσήματα, τον καρκίνο, το aids και λοιπές ασθένειες, η ερωτική διάθεση άρχισε να φθίνει οπότε η επιστήμη έπρεπε να δράσει ακαριαίως! Δεν γινόταν να βλέπουμε τη μείωση για... έρωτα (εννοούμε τη διάθεση, όχι το σεξ) ολοένα να αυξάνεται χωρίς να κάνουμε τίποτα! Με βάση την είδηση από το news247 (εδώ, απ' όπου και το άνωθεν απόσπασμα) επιτέλους βρέθηκε το θαυματουργό φάρμακο που μας βγάζει από την απελπιστική κατάσταση! Και πρέπει να φουσκώσουμε από περηφάνεια επειδή ο επιστήμων που το ανακάλυψε είναι Έλλην! Εμ, πως, εμείς αρχαιόθεν φημιζόμαστε ότι είμεθα δεινοί γνώστες του αθλήματος! Γνήσια τέκνα του... μπερμπάντη Δία! 

Μπράβο λοιπόν στο δικός μας τέκνο που ανακάλυψε την δραστική επίδραση της κισπεπτίνη (όνομα κι αυτό!) και έλυσε το πρόβλημα! Αλλά δεν χρειαζόταν βρε παιδί μου να κουραστείς τόσο πολύ και να καταναλώσεις τσάμπα τόση φαιά ουσία. Αρκούσε να δεις τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, της εφορίας, των κοινοχρήστων κλπ, κλπ κλπ! Κι αν τους συνδύαζες με τους χαμηλούς μισθούς και τις πενιχρές συντάξεις, και με την ακρίβεια στο σουπερμάρκετ και εν γένει την αγορά, τότε θα καταλάβαινες γιατί δεν υπάρχει διάθεση για έρωτα! Εδώ δεν έχουμε να φάμε, το φλερτ και τα τσιλιμπουρδίσματα μας μάραναν! Και άντε να πιούμε μερικά από αυτά τα ερωτικής διάθεσης χαπάκια. Τι θα γίνει δηλαδή; Με τι λεφτά θα κυκλοφορήσουμε για να... φλερτάρουμε; Και πες ότι βρέθηκε κάποια γκόμενα που μας έριξε κανένα βλέφαρο. Μετά τι; Οι γυναίκες όση διάθεση και να έχουν, αν δεν είσαι λεφτάς δεν σε πλησιάζουν. Οπότε πεταμένα λεφτά για τα χαπάκια του έρωτος!

Αντιθέτως, ο δρ Άλεξ Κομνηνός, θα έπρεπε να βρει φάρμακο για αύξηση της μη ερωτικής επιθυμίας! Διότι αυτή η ρημάδα επιθυμία άμα σου 'ρθει, κοστίζει. Και επειδή τα φράγκα είναι λίγα και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις, τότε που οδηγείσαι; Στην κατάθλιψη! Δηλαδή, κι άλλα έξοδα σε ψυχιάτρους για να θεραπευτείς! Άμα όμως πάρεις χάπι για να σου μειωθεί η ερωτική διάθεση, τότε δεν έχεις εξτρά προβλήματα για να αγχώνεσαι. Άρα, με μη αυξανόμενο άγχος υπάρχει η πιθανότητα με αυτήν την ερωτική διάθεση που ακόμα έχεις, να στραφείς προς το... τσιλιμπούρδισμα, έτσι σαν ένα διάλειμμα για χαλάρωση! Τι απλός συλλογισμός που δεν απαιτεί πτυχία και ντοκτορά για να τον σκεφτεί κανείς! Αυτό που δεν μας είπε ο δρ. Κομνηνός, είναι αν το φάρμακο που ανακάλυψε λειτουργεί το ίδιο καλά και στους ήδη παντρεμένους! Γιατί αν λειτουργεί, τότε την έβαψαν! Ειδικώς οι έχοντες σύζυγον και πεθεράν με ειδίκευση στην γκρίνια και το χειρισμό πλάστη εκτός κουζίνας! Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...!