Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΠΙΟ ΜΠΕΡΜΠΑΝΤΗΔΕΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ!


Κοίτα να δεις, κάτι πορίσματα που σου βγάζει η επιστήμη! Πιο σεξουλιάρηδες οι γέροι από τους νέους! Και αντί να χαιρόμαστε και μάλιστα εις διπλούν, εκφράζουμε απογοήτευση! Αν είναι δυνατόν! Όπως μας λέει η είδηση (εδώ), τα νέα είναι απογοητευτικά! Για κοίτα ρε κάτι αρθρογράφους που για να γράφουν ότι τους κατέβει ξέρουν, για να βάλουν το νιονιό τους να δουλέψει από τα πριν όμως όχι! Και Εξηγούμαι: 

α. Κάνουν πολύ σεξ οι γέροι; Αντί να απογοητευόμαστε θα πρέπει να πηδάμε (όχι κατ' ανάγκη με τη σεξουαλική έννοια η λέξη) από τη χαρά μας. Διότι πρώτον οι γέροι είναι ακόμη μάχιμοι και δεύτερον όταν γεράσουμε δεν θα μπούμε αμέσως σε... απόσυρση! Εμ, θα γεράσουμε κάποια στιγμή, δεν το αποφεύγουμε αυτό. Οπότε θα είμαστε ήσυχοι ότι δεν θα... κάνουμε σεξ μόνο με τα λόγια!  
β. Κάνουν λιγότερο σεξ οι νέοι; Μπράβο τους! Σημαίνει ότι μπαίνουν επιτέλους στον ίσιο δρόμο! Τουτέστιν προάγουν την πνευματική τους πρόοδο και δεν ασχολούνται μόνο με το... βασικό τους ένστικτο! Ναι, έχουν και άλλα ενδιαφέροντα εξίσου σημαντικά. Τι πιο κολακευτικό αυτό για τη νεολαία που δείχνει αυτοσυγκράτηση! Και πόσα οφέλη έχει αυτή η αυτοσυγκράτηση... Λιγότερα μεταδιδόμενα νοσήματα, λιγότερες ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, λιγότερος εθισμός για τη σάρκα! 

Μένει ωστόσο ένα σοβαρό ερώτημα: Πως θα αντιδράσει η σχετική βιομηχανία που 'κονομάει ένα σκασμό λεφτά από το σεξ; Διότι άμα οι νεολαίοι κόβουν το πολύ φίκι φίκι, τότε λογικά οι πορνοπαραγωγοί  ταινιών και οι οίκοι με τα κόκκινα φώτα θα παρουσιάσουν μειωμένα εισοδήματα... Θα μου πεις, θα τα πάρουν από τους γέρους! Με αυτή τη λογική, χαμένοι δεν θα είναι. Οπότε λοιπόν αφού λύθηκε κι αυτό, δεν έχουμε παρά να απολαύσουμε αυτό το... όνειρο, διότι μάλλον για όνειρο χειμερινής νυκτός μου φαίνεται αυτή η έρευνα παρά για πραγματικότητα. Εκτός κι αν γκρεμίστηκε κανένας φούρνος, αλλά στη γειτονιά μου όλοι οι φούρνοι δουλεύουν ακόμα κανονικά!