Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

«ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ...

Αυτά είναι! Επιστροφή χρημάτων από τον ΟΤΕ. Αυτό θα πει τύχη! Βέβαια λόγῳ θανάτου συνδρομητή, αλλά η επιστροφή, είναι επιστροφή για τον κληρονόμο. Δυστυχώς το ποσό δεν είναι μεγάλο, (εικ. 1) αλλά κάτι είναι κι αυτά τα 4,97 ευρώ. Αν υπολογίσουμε το εισιτήριο για το λεωφορείο μέχρι τον ΟΤΕ 1,20, τότε το καθαρό ποσόν είναι 3,77. Κάτι είναι κι αυτό, απ' τα ολότελα!
Δεν βαριέσαι... Και αφού περάσει κάμποση ώρα στην ουρά για το ταμείο, σου λέει ο ταμίας ότι δικαιούσθε την επιστροφή του αναγραφέντος ποσού. Ανοίγεις το πορτοφόλι για να βάλεις τα λεφτά μέσα και ο ταμίας σου κοτσάρει ένα χαρτί και σου λέει, για να πάρετε το ποσόν θα πρέπει να προσκομίσετε αυτά τα δικαιολογητικά! (εικ. 2)

Αμάν! Τ' ειν' όλα τούτα; Σίγουρα όλα αυτά; -Ασφαλώς! Για να τα μαζέψω όλα αυτά χρειάζομαι λεφτά και χρόνο! Μόνο και μόνο το πήγαιν' έλα στο Δήμο, θέλει λεφτά για εισιτήρια. Κι αν χρειαστεί να ξαναπάς; Κι αλλά λεφτά... Βάλε και ξανά λεφτά για εισιτήριο για τον ΟΤΕ... Συν για την φωτοτυπία της ταυτότητας, την υπεύθυνη δήλωση, βάλε το χρόνο για όλα αυτά... Τελικώς δεν συμφέρει να έχεις λαμβάνειν μικροποσά από τον ΟΤΕ. Κοστίζουνε περισσότερο! Τσάμπα οι χαρές...