Όταν μια συνταγή σου βάζει κάτι γαλλικό στην ονομασία της, όπως και να το κάνουμε, έχει άλλη χάρη. Για να το πω αλλιώς, δεν γίνεται να υπάρχει συνταγή υψηλής γκουρμέ ζαχαροπλαστικής, χωρίς τη... «γαλλικούρα» της! Σαμπαγιόν με φράουλες σου γράφει η παρακάτω συνταγή από το Ρομάντσο Νο 1316 (21/5/1968) και μόνο που προφέρεις αυτό το σαμπαγιόν, σου γεμίζει ο στόμας σου! Το τι σημαίνει βέβαια σαμπαγιόν (sabayon) δεν ξέρω, αλλά ούτε το google translate ξέρει! Κατά τα λοιπά, είναι ένα γλυκό με φράουλες που όσο τρως, τόσο θα φορτώνεσαι θερμίδες! Και καλή σας όρεξη...