Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

ΝΤΙΡΛΑ ΜΕ... ΓΙΟΓΚΟΜΠΥΡΑ!

Συνήθως η γυμναστική φέρνει πείνα. Με νέες, προχωρημένες μεθόδους, δημιουργεί... μπυροκοιλιά! Εκεί που πάει κανείς για να την περιορίσει... ευκαιρία να την κρατήσει φουσκωτή και ακμαία. Από το site της Ναυτεμπορικής (εδώ) η είδηση, δίνει πολλές ελπίδες σε όσους κόβουν το αλκοόλ μπας και δουν προκοπή με τη γυμναστική! Η γιόγκα με τη μπύρα εκτός από γυμναστική καταπολεμά και καλά, το άγχος του κορωνοϊού. Εκεί στην Καμπότζη δεν ξέρουν ότι στην Ελλάδα το ξέραμε για την μπύρα και τις ευεργετικές της... ιδιότητες! Βέβαια, εμείς χρησιμοποιούμε ολόκληρη τη φόρμουλα. Μαζί με την μπύρα γίνεται η κατανάλωση των αντίστοιχων σουβλακίων ή πιτόγυρων! Στο τσακίρ κέφι, μερικά μπριζολοπαϊδάκια! Και το κυριότερο, με καθόλου ασκήσεις γιόγκας!

Και που να κάνεις τις ασκήσεις της γιόγκας δηλαδή; Τα γυμναστήρια είναι προ πολλού κλειστά. Στο σπίτι μέσῳ τηλεπικοινωνίας με το γιογκοδάσκαλο στο skype; Να τον βλέπεις στην οθόνη να σου δίνει παραγγέλματα με το ένα χέρι και με το άλλο να κρατάει την ποτηράρα γεμάτη μπύρα και να πίνει με τους αφρούς να γεμίζουν το στόμα του; Και άσε που από τις μπύρες θα τρέχεις δυό και τρεις στην τουαλέτα για τσίσα! Και που να κάνεις γιογκοασκήσεις με φουσκωτή την κοιλιά; Εδώ ο Πάντζας στο έργο Μαριχουάνα στοπ έμπλεξε τα χεροπόδαρα του χωρίς να πίνει μπύρα! Βάλε να έρθουν και τα σουβλάκια με τον ντελιβερά. Ασκήσεις θα κάνεις, θα τρως ή θα πίνεις;  

Αλλά είπαμε. Καταπολεμά πρωτίστως το άγχος του κορωνοϊού. Λες και το αλκοόλ καταπολέμησε ποτέ κάτι το ψυχολογικό. Μόνο για απολύμνση είναι χρήσιμο. Και όποιος κάνει λίγο παραπάνω γιόγκα, τότε θα γίνεται κουρούμπελο! Ντίρλα από... τη γιόγκα! Μακάρι με καναδυό ποτηράκια και μερικά κουνήματα να έφευγε το άγχος. Δυστυχώς έτσι ξεγελιέται. Αν δεν τελειώσει αυτό το νταβαντούρι, το άγχος δεν θα φύγει. Και το κυριώτερο, η γυμναστική δεν θέλει αλκοόλ. Αλλά προθυμία. Εκτός κι αν δεν την γουστάρει κανείς ξεροσφύρι!