Δύο μόλις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα οι νοικοκυρές βρίσκονται στο τρέξιμο να τα προλάβουν όλα. Ή έστω τα περισσότερα. Το εορταστικό τραπέζι είναι πάντως από τις πρώτες προτεραιότητες. Από το ΡΟΜANTΣΟ Νο 929 (20/12/1960) η παρακάτω συνταγή, για τη γεμιστή γαλοπούλα. Και τι δεν έχει η γέμιση! Όργιο θερμιδοκατανάλωσης! Ωστόσο, μη ξεχνάμε ότι θέλει και ουκ ολίγο χρόνο η γεμιστή γαλοπούλα. Συνεπώς λοιπόν, ας οπλιστεί ο/η μάγειρας/-σσα με αρκετή υπομονή και... θα ανταμειφθεί το αποτέλεσμα!