Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΟΗΧΟΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...


Δύο φωτογραφίες, η πρώτη από το σήμερα, η δεύτερη από το Πολυτεχνείο το '74. Θα μπορούσαν τα συνθήματα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας να είναι επίκαιρα; Αυτονόητη η απάντηση. Η αριστερή κυβέρνηση για να κάνει το χατήρι του ΝΑΤΟ ξεπούλησε τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς ώστε να ενταχθούν στην «συμμαχία» και να φύγουν από τη σφαίρα επιροής της Ρωσίας. Και μάλιστα άνευ ανταλλάγματος! Έστω για το ξεκάρφωμα...

Έξω λοιπόν οι ΗΠΑ τότε, έξω και σήμερα! Επιπλέον, το ότι «η Μακεδονία είναι ελληνική» έγινε σύνθημα και διεκδίκηση το από χιλιάδων ετών κεκτημένο μας! Το αληθές φαίνεται δεν συμφέρει να είναι και εθνικό, Διονύσιε Σολωμέ. Δεν συμφέρει αυτούς τους δυνατούς που κουμαντάρουν τον κόσμο. Εν προκειμένῳ τις ΗΠΑ. Να λοιπόν που η αλήθεια γιια το κρατικό κανάλι έγινε σύνθημα μίσους και τρομοκρατίας!!! 

Χούντα τότε, αριστερή δημοκρατική κυβέρνηση τώρα. Δυστυχώς το περιτύλιγμα άλλαξε, τα μυαλά όχι! Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία αλλά νοοτροπία. Και ο αριβισμός επίσης. Αν τόσα χρόνια στα σχολεία ακούγαμε στις τυπικές ομιλίες (ή αγγαρεία) των καθηγητών ότι η νεολαία τότε είχε όραμα, ήταν ενάντια στη χούντα κλπ. κλπ, τώρα βλέπω ότι σα να άφησε κάτι θετικό πίσω του το Πολυτεχνείο. Οι μαθητές τολμούν να πουν όχι στο ξεπούλημα και ας τους βαπτίζει η «αριστερή» προπαγάνδα τρομοκράτες, ακροδεξιούς και φασίστες. Το ίδια έκανε και η χούντα. 

Τι τραγικό όμως, το κόμμα που υποτίθεται ότι προέρχεται από τις αξίες του Πολυτεχνείου, να πράττει ομοίως με τους απριλιανούς... Ευτυχώς υπάρχουν απόηχοι από το Πολυτεχνείο. Δυστυχώς όμως, η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα αλλά δεν θα είμαστε εμείς που θα γελάσουμε!