Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ... ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

Μη μου πεις ότι ποτέ σου δεν περίμενες το λεωφορείο στη στάση με τις ώρες, ε; Λίγο πολύ, σ' όλους μας έχει συμβεί, και όσοι δεν έχουν δικό τους αυτοκίνητο τους συμβαίνει τακτικά. Πράγματι, δεν έχουμε και τις καλύτερες συγκοινωνίες αλλά αυτό, ειδικά για τα λεωφορεία, ενίοτε μπορεί να αποβεί υπέρ μας! Ναι, ναι, βλέποντας καλύτερα τις στάσεις, μπορούμε να μάθουμε πράγματα που ούτε το φανταζόμασταν! Να 'ναι καλά ο ΟΑΣΑ που μας σκέφτεται κι ας μην του δίνουμε σημασία... Μιας που μπήκαμε στο Τριώδιο αυτή η ανάρτηση είναι... επίκαιρη! Ας δούμε ένα μικρό δείγμα από το τι μας... διδάσκει ο ΟΑΣΑ:  

α. Γνωρίζετε από τη μυθολογία, που ζούσαν οι Μούσες και οι Αμαζόνες; Αν ανήκετε στη μειονότητα των λίγων που έχει ανοίξει κανένα βιβλίο, τότε να ξεχάσετε αυτά που ξέρατε! Ζούσαν στο... Κερατσίνι! Γι' αυτό και ο ΟΑΣΑ έχει δώσει τα ονόματά τους σε στάσεις:
β. Αμ η Τροία που βρισκόταν; Όχι εκεί που μας τα έλεγε φουσκωμένα ο Όμηρος αλλά στη Νίκαια! Καλά που ο ΟΑΣΑ έβαλε τη σχετική στάση για να μας μορφώσει!
γ. Και να 'ταν μόνο η ιστορία... Να ένα δείγμα ότι λόγῳ μιας μικρής καθυστέρησης στη γραφειοκρατία, ο ΟΑΣΑ ακόμη δεν έχει ενημερωθεί για την αλλαγή στο πολίτευμα της χώρας από το δημοψήφισμα του 1974! Εκτός κι ακόμη κάποιοι ελπίζουν στην επιστροφή του τέως στο θρόνο! 
δ. Μιας και πιάσαμε τα πολιτικά, στο ερώτημα ευρώ ή δραχμή, ο ΟΑΣΑ είχε ήδη δώσει την απάντηση του: Στη στερλίνα! Τι Grexit, τι Brexit! Απλά αυτοί φεύγουν αυτοβούλως, ενώ εμάς μας σπρώχνουν...!

Επειδή το υλικό είναι αρκετό, το καρναβάλι με τα ονόματα των στάσεων, θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, που είναι Τσικνοπέμπτη, με τις πιο αστείες από αυτές που συνέλεξα, ώστε να ευθυμήσουμε περιμένοντας να... ολοκληρωθεί η αξιολόγηση από τους θεσμούς και το γιούρογκρουπ! Αναμείνατε λοιπόν.  Όχι στο ακουστικό, αλλά στη στάση! 

10 σχόλια:

 1. Πολύ ωραία ανάρτηση!
  Τελικά έχουμε μείνει πίσω...ή ο ΟΑΣΑ κάνει λάθος;; χαχα
  Περιμένω τη συνέχεια!!

  Φιλάκια:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι; Να κάνει λάθος ο ΟΑΣΑ; Αν είναι... δυνατόν!!! :))

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 2. Να 'σαι καλά που φωτογράφισες τα κουλά του ΟΑΣΑ για να γελάσουμε. Λες οι Αμαζόνες και οι Μούσες να ήταν Κερατσινιώτισσες; χα,χα,χα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ασφαλώς και ήταν Κερατσινιώτισσες! Απλά δεν μας τα διδάσκουν στα σχολεία με παρέμβαση... των ξένων μυστικών κέντρων εξουσίας!!! :))


   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 3. Πολύ όμορφη ανάρτηση! Ως και ο ΟΑΣΑ προσπαθεί να μορφώσει το λαό μας και τους νέους μας που δεν ανοίγουν πια βιβλίο.Ας τους μόρφωναν τουλάχιστον σωστά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν μας μορφώνει απλώς, μας... παραμορφώνει! Και όποιος αντέξει! :))

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 4. Πολύ έξυπνη ανάρτηση! Ελπίζω να υπάρξει και συνέχεια στην έμπνευσή σου από τον ΟΑΣΑ.
  Κωστής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ασφαλώς και υπάρχει συνέχεια! Και τι συνέχεια... Ανάμενε!

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 5. χα,χα,χα,χα!!! Ούτε που είχα προσέξει τα ονόματα των στάσεων!!! Αμόρφωτος εντελώς ο ΟΑΣΑ!!! Πόσα χρόνια θα περάσουν μέχρι να μάθει ότι δεν έχουμε βασιλιά και διάδοχο;;;; :)) :)) :)) Αυτή με τις Αμαζόνες που βρίσκεται στο Κερατσίνι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λογικά σε καναδυό αιώνες θα μάθει την αλλαγή στο πολίτευμα. Δε νομίζω παραπάνω...!
   Αυτή με τις Αμαζόνες είναι στην Περραιβού μετά το ΚΑΠΗ.

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.