Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

«Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ»

Οι τράπεζες έκλεισαν, τα λεφτά στερεύουν και ήρθε ο καιρός να δείξουμε ότι έχουμε κότσια να λέμε και κανένα ΟΧΙ στους μαφιόζους κατακτητές, έτσι για να αποδείξουμε ότι είμαστε γνήσιοι απόγονοι τόσων ηρώων προγόνων μας στην πράξη και όχι στα λόγια! Γι' αυτό λοιπόν, οικονομία και καιρός για δίαιτα! Ότι (πολυ)φάγαμε, φάγαμε! Ευκαιρία να υποχωρήσουν τα παχάκια από τα χεροπόδαρα καθώς και το «σωσίβιο» από τη μέση! Τι στο καλό, κάποια στιγμή θα καλοκαιριάσει (που θα πάει, δεν μπορεί) και θα γίνουμε τακτικοί θαμώνες στην παραλία οπότε θα φανούν τα πάχη μας, τα «κάλη» μας! Από τη ΒΕΝΤΕΤΑ Νο 341 (18/11/1971) το παρακάτω σχετικό αρθράκι που δίνει καλές συμβουλές. 

Α! Και όσοι λόγῳ άγχους για τις καταθέσεις τους και το αβέβαιο μέλλον, αντί να το ρίχνουν στο φαγητό, καλύτερα να το ρίξουν στο διάβασμα! Απ' τη μια το πολύ φαΐ κάνει άσχημο το σώμα, απ' την άλλη όμως, η πολύ πνευματική τροφή κάνει πιο ελκυστικό το πνεύμα! Καλή δίαιτα.

5 σχόλια:

 1. Τι πολυφάγαμε καλέ; Επειδή εσύ έγινες πετσί και κόκκαλο δε σημαίνει ότι παχύναμε ξαφνικά!!! Πάντως εγώ μετά από πολύ διάβασμα, μια παγωτάρα την τσακίζω άνετα! Άντε μετά να κάνω δίαιτα. Αν και με τις κλειστές τράπεζες δεν θα περισσεύουν λεφτά για παγωτό, θα περιορίσω το διάβασμα! :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πρόσεχε μη χάσεις καμιά θερμίδα! Περιόρισε τα παγωτά γιατί μετά σε βλέπω σε αναγκαστικό μνημόνιο για να σου μπαίνουν τα ρούχα σου! :) Και το διάβασμα καλό θα σου κάνει...

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 2. Οτι φάγαμε φάγαμε μου φαίνεται!
  Και έχουμε το ανάστημα να λέμε ΟΧΙ στους εγκληματίες!!!!
  Πόλεμος κιλών και οικονομικός πόλεμος μαζί χεχεχε

  Φιλάκια:))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όχι και φαΐ δεν ταιριάζουν! Θα μου πεις, πως με το Ναι, πάλι φαΐ δεν θα έχει, αλλά η επανάσταση θέλει και το αντίστοιχο... λουκ!

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
  2. Εμ φίλε μου, επανάσταση και χοντρός δε γίνεται! :P

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.