Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

«ΦΙΛΙΑ: ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ»

Στα μέσα του Απρίλη που μας πέρασε, είχα αναρτήσει ένα άρθρο σχετικό με τις «φίλες των συζύγων» (εδώ), το οποίο είχε προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις. Στην ίδια προβληματική κινείται και το παρακάτω αρθράκι από τη ΒΕΝΤΕΤΑ Νο 139 (4/1/1968) το οποίο είναι παλαιότερο χρονικά από το προηγούμενο. Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και κιτρίνισα κάποια αποσπάσματα. Περισσότερα δεν θα πω, αν και θα έλεγα κάμποσα, μιας και το απόκομμα δεν είναι μικρό...

9 σχόλια:

 1. Η καλύτερη φίλη δεν χωρίζει ζευγάρια. Μια κακή φίλη πιθανόν. Το τι θα μας τύχει έχει να κάνει με μας και αν μη ζητάμε από αλλού τα ρέστα!
  "Ας πρόσεχες" ένα πράγμα!
  Η καλύτερη μου φίλη είναι οχτώ χρόνια αδερφή μου! Δεν χρειάζεται να προσέξω καμία από τις άνω συμβουλές.
  Καλημέρα!
  Καλή συνέχεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το κακό είναι ότι η καλή φίλη από την κακή, τις χωρίζει μια λεπτή γραμμή! Η καλοπιστία καμιά φορά δεν είναι και ότι καλύτερο. Το «ας πρόσεχες» εκτός από συμβουλή, πρέπει να γίνει συνήθεια! Προσέχουμε για να έχουμε, ένα πράγμα!

   Καλά να περνάς.

   Υ.Γ. Περισσότερα δεν μπορώ να πω μιας και το άρθρο αναφέρεται στις γυναίκες. Στους άντρες τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.

   Διαγραφή
 2. Δεν είναι πάντα εύκολο να μπορείς να καταλάβεις ένα άνθρωπο. Το λέω γιατί την έπαθα....Δεν ντρέπομαι να το ομολογήσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό που λες είναι αλήθεια. Εδώ δεν ξέρουμε καλά καλά τον εαυτό μας... Καμιά φορά συμβαίνουν και πράγματα που δεν μπορούμε καν να τα φανταστούμε...

   Διαγραφή
 3. Όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό με την εμπιστοσύνη είναι σχετικό. Πάντως μου έχει τύχει «φίλη φίδι» που μετά το στοματάκι της έλεγε ότι ήθελε. Θέλουν προσοχή τα άτομα εμπιστοσύνης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολύ προσοχή! Τα φίδια σου δεν σου κάνουν μόνο το φίλο, αλλά τον καλό φίλο!

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.