Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ: ΑΥΓΑ «ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ»

Σήμερα έχω κάτι εύκολο. Βασικά, η παρακάτω συνταγή από τη ΒΕΝΤΕΤΑ Νο 361 (6/4/1972) δεν είναι φαγητό αλλά hors d'oeuvre (ορ ντ' εβρ) που λένε και οι γάλλοι, δηλαδή ορεκτικό.  Ωστόσο η φωτογραφία δεν είναι και τόσο καλή οπότε θέλει λίγη φαντασία. Οι άσπρες φέτες είναι οι φέτες του αυγού και τα μαύρα είναι οι ντομάτες... Μη ξεχνάμε πως οι περισσότερες συνταγές τότε δεν συνοδεύονταν από φωτογραφία.

6 σχόλια:

  1. Λοιπόν, αυτή είναι πολύ ωραία ιδέα για την Πασχαλινή περίοδο που έχουμε τα κόκκινα αβγά και είναι και ήδη βρασμένα (ναι, τεμπελιάζω πότε-πότε).
    Έρχονται φερ' ειπείν οι φίλοι για ένα ουζάκι και αφού τσουγκρίσουν τα αβγά, τα παίρνει η οικοδέσποινα και τα παρουσιάζει έτσι μαζί με άλλα καλούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως! Εξάλλου προέρχεται από σελίδα με ιδέες για το πασχαλινό τραπέζι! Για το ουζάκι... καλή ιδέα!

      Καλά να περνάς.

      Διαγραφή
  2. Καλή ιδέα και γρήγορη.
    Και γιατί για τους καλεσμένους;
    Εμείς ψυχή δεν έχουμε; χαχαχα
    Φιλάκια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για σένα βέβαια! Εξάλλου και οι οικοδεσπότες έχουν εκτός από ψυχή, και γαστέρα! :))

      Καλά να περνάς.

      Διαγραφή
  3. Ωραίο ακούγεται οπτικά....αλλά πώς το τρως ακριβώς;
    Πρόκειται στην ουσία για πρόταση διακόσμησης!
    Δεν' ναι κακό!
    Καλή εβδομάδα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως το τρως; Νομίζω με το στόμα! Δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω με... σιγουριά! :))
      Υποθέτω με ουζάκι...
      Η διακόσμηση παίζει το ρόλο της σ' ένα τραπέζι, όπως και να το κάνουμε.

      Καλή εβδομάδα και σε σένα.

      Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.