Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

ΣΕΞΟΞΕΝΕΡΩΜΑΤΑ...

Επιτέλους η επιστήμη έβγαλε και κάποιο σοβαρό και πρωτίστως ενδιαφέρον πόρισμα! Αλλά που έγινε αυτό όμως; Στη Βρετανία και όχι στην από αρχαιοτάτων χρόνων πρωταθλήτρια στο σεξ, Ελλάδα! Γι' αυτό και τα όσα δείχνει η έκθεση (την οποία αλίευσα από το e-radio) προκαλούν αν μη τι άλλο, τον γέλωτα! Έχουμε και λέμε:

-Ξενερώνουν κατά 70% με την πολυλογία. Όταν πιάνουν όμως το μπλα μπλα για να ρίξουν γκόμενα, πριν δηλαδή το σεξ, δεν ξενερώνουν; Άσε δε, που τι πολυλογία να κάνει κανείς όταν... φυστικώνει; Θα αναλωθεί στις γνωστές και χιλιοειπωμένες φράσεις, όπως «Τι σου κάνω κλπ, κλπ»! Λες εκεί στη Βρετανία παράλληλα με το σεξ, να ασχολούνται με διάφορα κουτσομπολιά ή αναλύσεις για τα πολιτικά, το ποδόσφαιρο κ.α;  

-Ξενερώνουν οι μισοί όταν ο άλλος είναι κυνικός! Μπα; Δεν το ξέρανε από τα πριν το πως εκφράζεται; Ένας που είναι κυνικός στο σεξ, είναι κυνικός παντού, ή σχεδόν παντού! Ή ξέρεις με ποιον/-α πας, ή... ψώνισες από σβέρκο! 

-Αυτό με την έλλειψη πάθους, δεν το καταλαβαίνω. Γίνεται να κάνεις σεξ άνευ πάθους; Πως να... σηκωθεί ο πύραυλος, αν το πάθος είναι στο μηδέν; Αυτό μόνο για τις γυναίκες ισχύει που προσποιούνται... Στην Ελλάδα αυτή η επιλογή, σίγουρα θα είχε πολύ χαμηλό ποσοστό!

-Η «τεμπελιά» κατά τη διάρκεια της πράξης, τι είναι; Ή θες και κάνεις, ή δεν κάνεις! Το να κάνεις τεμπέλικα, για τι ακριβώς μιλάμε; Δεν διευκρινίζει το αρθράκι. Μάλλον σε παρωδία του σεξ θα αναφέρεται!

Όπως και να 'χει, το ξενέρωμα εκεί στη Βρετανία πάει σύννεφο, οπότε δεν έχουν να κατηφορίσουν προς τα εδώ για... πάθος και τα ρέστα. Εδώ που τα πάντα βρίσκονται εν αφθονία, πλην των ερωτικών συντρόφων! Αλλά αυτό είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια..!