Τυροπιτάκια τρώτε; Και ποιός δεν τρώει, ε; Ευκαιρία λοιπόν να τα φτιάξουμε. Και γιατί να παιδευόμαστε αντί να τα πάρουμε έτοιμα; Διότι τα έτοιμα είναι κατεψυγμένα και ποιός ξέρει τι σόι υποκατάστατο τυριού έχουν βάλει μέσα για να κρατήσουν την τιμή σε προσιτά επίπεδα. Σάματι το φύλλο είναι καλής ποιότητας; Κι αυτό φτηνιάρικο! Οπότε λοιπόν, δεν έχουμε παρά να ρίξουμε μια ματιά στην παρακάτω συνταγή από τη Βεντέτα Νο 289 (19/11/1970) όπου μας λέει έναν εύκολο τρόπο για τα τυροπιτάκια. Βέβαια, η φέτα δεν είναι φθηνή μεν, αλλά δεν θα φτιάχνουμε κάθε τρεις και λίγο τυροπιτάκια, ε; Καλή όρεξη!