Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ... ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑΣ!

Μες τις αυγουστιάτικες διακοπές, περνάνε απαρατήρητες κάποιες ειδήσεις που δυστυχώς δεν τυχαίνουν της δέουσας προσοχής. Και μάλιστα μεγάλης σπουδαιότητος! Όπως η παρακάτω η οποία αναφέρεται υπέρ της γυναικείας γκρίνιας, και δη στο γάμο! Πως; Σου φαίνεται περίεργο; Κι όμως το συμπέρασμα βγήκε μέσα από επιστημονική έρευνα! Δες το παρακάτω απόσπασμα (και για ολόκληρο το δημοσίευμα, εδώ) να... φρίξεις!
Δηλαδή, άμα η κυρά στο σπίτι ξεκινήσει τη γκρίνια, κάτι που το κάνει συνήθως δι' ασημάντου αφορμής και αιτίας, αντί να σπάζεσαι, πρέπει να λες δόξα τῳ Θεῷ! Και άμα δεν το βουλώνει με την καμία, εσύ αντί να της βάλεις καμιά φωνή μπας και σταματήσει, να σφύζεις από χαρά! Διότι, κατά πως λέει η έρευνα (τρομάρα της) είναι για το καλό της υγείας σου! Ενώ, όταν γυρνάς κουρασμένος από τη δουλειά στο σπίτι και η γυναίκα σου είναι ήσυχη με το χαμόγελο της Colgate στο στόμα, τότε... πρέπει να σε ζώνουν μαύρα φίδια και να τρέξεις αμέσως για τσεκάπ! 

 Δεν ξέρω πως γκρινιάζουν οι γυναίκες εις την αλλοδαπήν, αλλά εν Ελλάδι, δίνουν ρεσιτάλ υψηλού επιπέδου! Πόσο μάλλον όταν ζεις και με την πεθερά η οποία σιγοντάρει την κόρη της στην γκρίνια ή την αντικαθιστά όταν αυτή κουραστεί! Το αποτέλεσμα; Τα νεύρα γίνονται τσατάλια και χρειάζεται ο φουκαράς ο σύζυγος ψυχιατρική παρακολούθηση! Αν ήξεραν οι ερευνητές τι εστί γκρίνια στην Ελλάδα, τότε δεν θα έλεγαν ότι κάνει καλό στην υγεία του (φουκαρά) συζύγου! Ίσα ίσα μάλιστα. Αλλά δεν κάνουν μια βόλτα κι από 'δω πριν κάνουν τις ξενέρωτες έρευνές τους! 

Προφανώς λοιπόν, δεν μένει να υποθέσουμε ότι ο χρηματοδότης της έρευνας είναι γυναίκα! Που θέλει με αυτόν τον τρόπο να εξωραΐσει και να σουλουπώσει τη γυναικεία συμπεριφορά στο γάμο. Οι μόνοι άντρες που τη γλυτώνουν από τη γκρίνια εντέλει είναι οι έχοντες προβλήματα ακοής! Δεν έχουν παρά να βγάζουν τη μπαταρία από το ακουστικό... Και όσοι βέβαια παντρεύονται γυναίκα μουγκή! Οι υπόλοιποι... ας πρόσεχαν!