Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΑΠΟ... ΠΙΕΣΗ!



Τι μας λέει λοιπόν η επιστήμη (την είδηση την αλίευσα από το in.gr) όσον αφορά το σεξ; Ότι στις μακροχρόνιες σχέσεις και τους γάμους, άμα γίνεται το σεξ από... αγγαρεία, τότε δεν υπάρχει μεγάλη σεξουαλική ικανοποίηση! Τι φοβερή και σπουδαία ανακάλυψη! Λες και όλοι μας πιστεύαμε το αντίθετο... Αντί να ψάξουν οι ερευνητές αν γίνεται πια σεξ και κατά πόσο σε μακροχρόνιες σχέσεις/γάμους, ασχολούνται με την μείωση της σεξουαλικής ικανοποίησης λόγῳ πίεσης! 

Μα η ικανοποίηση προφανώς μειώνεται μιας και τα νιάτα δίνουν τη σκυτάλη στα γεροντόπαχα, την κυταρίτιδα, τη φαλάκρα (για τους άνδρες) τη γκρίνια, και τις μειωμένες αντοχές! Πόσες φορές δεν ακούμε για τον μεσόκοπο παντρεμένο που κάνει καμιά απραχτή με καμιά πιτσιρίκα, ή αντιστοίχως την κυρία που θα κάνει καμιά ξεπέτα με κανέναν νεαρό. Πήγε κανένας μεσόκοπος με καμιά γιαγιά, ή καμιά μεσόκοπη με κανέναν παππού; Αυτονόητα πράγματα που η επιστήμη μάλλον δεν έχει προβεί στις ανάλογες έρευνες ακόμη για να τα ανακαλύψει!

Εν πάσι περιπτώσει, αν το σεξ σε μια σχέση καταντά αγγαρεία, τότε ας μη γίνεται καθόλου, γιατί έτσι μπαλώνει καταστάσεις και κρύβει κάποιο πρόβλημα που δυστυχώς δεν λύνεται. Αλλά ούτε προς τα εκεί η έρευνα έφτασε. Κόλλησε στην ικανοποίηση... και ικανοποίηθηκαν οι ερευνητές για τα πορίσματα που έβγαλαν! Κάτι είναι κι αυτό...