Τι σερβίρουμε όταν δεχτούμε κάποιον στο σπίτι μας; Σίγουρα όχι πατσά! Είθισται γλυκό ή καφέ βέβαια. Ενίοτε καμιά μπύρα ή κανένα ουζάκι με συνοδεία μεζέ. Αν είμαστε πλούσιοι και θέλουμε να το επιδεικνύουμε, ουίσκι. Για να πρωτοτυπήσουμε, η παρακάτω συνταγή από τη ΒΕΝΤΕΤΑ Νo 389 (19/10/1972) είναι μια καλή επιλογή. Από τα υλικά καταλαβαίνει κανείς ότι στη γεύση θα μοιάζει με... τούρτα, αλλά αυτό είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια...! Αρκεί να αρέσει! Εννοείται ότι είναι τίγκα στις θερμίδες, οπότε συνάδει με το επερχόμενο χειμωνιάτικο κρύο.