Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΜΠΥΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ!

Μπορεί η είδηση να είναι του περασμένου μηνός, εντούτοις το καλό πράγμα πρέπει να λέγεται κι ας μην είναι... φρέσκο! Η παραπάνω έρευνα (από το ratpack.gr) δεν δικαιώνει μόνο τους άντρες, αλλά και τους επιστήμονες, οι οποίοι επιτέλους ασχολήθηκαν με κάτι επουσιώδες για τον πολύπαθο ανδρικό πληθυσμό! Κακά τα ψέμματα, οι γυναίκες κυρίως, και δευτερευόντως οι φανατικοί αντιακλοολικοί, μας τα έχουν κάνει τσουρέκια (τα... νεύρα) με την μπυροκατανάλωση! Λες και πίνουμε τίποτε πανάκριβες σαμπάνιες και ρίχνουμε τον προϋπολογισμό έξω!

Οι δε γυναίκες, προφανώς τους αρέσει να έχουν οι άντρες μπυροκοιλιά, κι ας λένε το αντίθετο. Καμία δεν χώρισε τον άντρα της για την μπυροκοιλιά που απέκτησε μετά το γάμο, αλλά και πόσες δεν παντρεύονται ή τα φτιάχνουν με όσους έχουν ήδη έτοιμη τη μπυροκοιλιά... Επιπλέον δε, η εκτόνωση και η χαλάρωση που φέρνει η μπυροκατανάλωση, μετά της αντίστοιχης και ανάλογης παρέας, είναι το καλύτερο γιατρικό απέναντι στη γυναικομουρμούρα και γκρίνια! 

Ας ελπίσουμε να μην το πάρουν χαμπάρι οι πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν και θελήσουν να ανεβάσουν την τιμή της μπύρας. Ικανούς τους έχω, να μας κάνουν να πούμε τη μπύρα, μπυρίτσα... και να την πίνουμε σε ποτηράκια για σφηνάκια...! Με τις ευλογίες της επιστήμης λοιπόν, βουρ στα καφάσια!