Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ»

Μιας και οι καπιταλοθρησκόληπτοι και φανατικοί φονταμενταλιστές ήδη ξεκίνησαν τους εορταστικούς στολισμούς για τα Χριστούγεννα, καιρός λοιπόν να ξεκινήσει νωρίς και ο αντίστοιχος προγραμματισμός για το νοικοκυριό και τις εορταστικές συνήθειες. Αντίθετα οι πραγματικοί χριστιανοί αδιαφορούν για τον καπιταλιστικό φονταμεταλισμό, οπότε και δεν ακολουθούν το οικονομικό πνεύμα της εποχής... Από τη ΒΕNTEΤΑ Νo 345 (16/12/1971), το παρακάτω αρθράκι, το οποίο δίνει συμβουλές για να μη σαστίσει η νοικοκυρά με τα όσα πρέπει να γίνουν μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων. Κακά τα ψέμματα, αν τα αφήσει όλα για την τελευταία στιγμή, τότε δεν θα προλάβει τίποτα! Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, που λέει η παροιμία, αν έχουν φαγητό για να μαγειρέψουν, που συμπληρώνω εγώ!  

6 σχόλια:

 1. Για να καταλάβω... Με αποκάλεσες καπιταλοθρησκόληπτη και φανατική φονταμεταλίστρια; Έχω στολίσει εδώ και μία βδομάδα!
  Μόνο χαρτοπετσέτες για το τραπέζι μου λείπουν!!!
  Καλή εβδομάδα Σταμάτη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Α, ο στολισμός για μια καθαρά εκκλησιαστική εορτή, προφανώς ανήκει στους πιο... φανατκούς με την θρησκεία! Λέω εγώ τώρα...:) Εγώ που δεν είμαι τόσο φανατικός, δεν το βλέπω να στολίζω...
   Απλά η μπηχτή πήγαινε σ' όσους αναλώνονται στα στολίδια χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα μια εορτή, που δεν έχει σχέση με στολίδια, αλλά ένα θαύμα... που μας τονίζει συν τοις άλλοις, και την ταπεινότητα...

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 2. Καλέ με άγχωσες με την ανάρτηση αυτή!
  Πρέπει να κάνουμε τόσα πολλά...
  Από που ν' αρχίσω η ανεπρόκοπη που δεν έχω κάνει τίποτα;
  Πω πωωω τι να κάνω πρώτα;;; :P

  Καλή εβδομάδα, φιλάκια:))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ακόμη δεν ξεκίνησες; Τα Χριστούγεννα σχεδόν έχουν φύγει κι όπου να 'ναι έρχεται το Πάσχα! :)

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 3. χα,χα,χα,χα!!!!!!! Τώρα κατάλαβα γιατί μου είπες ότι με ενδιαφέρει αυτή η ανάρτηση!!! Φέτος θα κλείσω από νωρίς το κομμωτήριο μην ανησυχείς. Δεν θα την ξαναπάθω όπως την άλλη φορά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για να μη λες ότι δεν σε σκέφτομαι εγκαίρως!!!

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.