Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

«Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ»

Χιουμοριστικό το παρακάτω διηγηματάκι από τη BEΝΤΕTA Nο26 (5/11/1965) και έχει σχέση με τις γυναικείες τρίχες! Και δη, το χρώμα τους. Δεν το βάζω μόνο γιατί δημοσιεύτηκε πριν από 51 χρόνια και παραμένει διασκεδαστικό, αλλά και για 2 κυρίως λόγους: 

α. Για να πω άμεσα, ότι ναι μεν η εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας έλκει τον άντρα, αλλά μόνο με τη βιτρίνα δεν μπορεί να τον κρατήσει... Ουκ ολίγες φορές μάλιστα, με την προσωπικότητά της και μόνο μπορεί η γυναίκα να έλξει. Αν κάποιοι κοιτούν μόνο το εξωτερικό κάλλος, τότε τέτοιοι τύποι πρέπει να αποφεύγονται... Κάνουν μόνο για όσες κοιτούν κι αυτές το εξωτερικό κάλλος (οπότε ας απολαύσουν τον... κάλο τους, που έχουν στον εγκέφαλό τους!) ή το πορτοφόλι.

β. Και να πω έμμεσα σ' όσους ασχολούνται με τις αμερικανικές εκλογές και μας πρήζουν τα άντερα, ότι όποιος και να βγει πρόεδρος, ο Τραμπ εν προκειμένῳ, την Ελλάδα μόνο εμείς μπορούμε να τη βοηθήσουμε και κανείς ξένος! Οι ξένοι κοιτούν μόνον (και καλά κάνουν) τα συμφέροντά τους. Και τις ΗΠΑ τις κουμαντάρουν τα συμφέροντα των πολυεθνικών εταιρειών. Οπότε για μένα σ' όλο αυτό το... εκλογικό και μετεκλογικό σόου, η απάντηση είναι μία: Τρίχες! Οιανδήποτε χρώματος... (άμα κρίνω ειδικά από την κόμμωση του Τραμπ...)

5 σχόλια:

 1. Καλό το διήγημα, το τέλος είχε πλάκα!
  Πάντως καλά τα λες αλλά το καλό βάψιμο επιβάλλεται!!! Κι όσο για τις αμερικάνικες εκλογές θα συμφωνήσω. Αφού εμείς δε νοιαζόμαστε για την Ελλάδα, θα νοιαστούν οι ξένοι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η μπηχτή για τις Αμερικάνικες εκλογές δε χρειαζόταν.
  Καλό το διήγημα.

  Χαιρετώ:))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μην το ψάχνεις. Οι γυναίκες μια ζωή θα ασχολούνται με τις τρίχες πετώντας ένα κάρο λεφτά και όοον αφορά τις αμερικάνικες εκλογές οι δημοσιογράφοι κάνουν την τρίχα τριχιά. Άρα ΄γεμίσαμε από τρίχες!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ωραίο το διήγημα, όσο για τα στολίδια, βαψίματα και λούσα στις γυναίκες, είμαι της άποψης πως τίποτα πιο σέξυ, από το απλό. Αλλά το βαψιματάκι χρειάζεται βρε αποκαλυπτάκο μου. Όταν η γυναίκα ασπρίσει, το προσέχει το χρωματάκι και το φτιάχνει, δεν είναι κακό.
  Για τις Αμερικάνικες εκλογές, ένα μόνο θα πω... Ομπάμα γύρνα πίσω τώρα...πφφφφ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Οπως πάντα τα διηγήματά σου έχουν πλάκα! Κλησπέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.