Το χοιρινό άσπρο-κόκκινο (μεταφράζοντας το blanc rouge) δεν έχει βέβαια σχέση με τον Ολυμπιακό! Απλά μου έκανε εντύπωση αφενός η χρήση των ρημάτων... μπήγω (!) και κουκίζω (αυτό δεν ξέρω τι σημαίνει), και αφετέρου το ρύζι που θέλει στράγγισμα και ξέβγαλμα κάτω από τη βρύση. Το τι ιδιαίτερο κρύβετε το βράσιμο σε αλατισμένο νερό, δεν το ξέρω, αλλά θα το μάθω. Κατά τ' άλλα, η συνταγή δείχνει να είναι ωραία και προέρχεται από τη ΒΕΝΤΕΤΑ Νο 289 (19/11/1970).