Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

ΣΕΞ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...

Η τεχνολογία καλπάζει και μαζί της και ο «προοδευμένος» άνθρωπος! Το παρακάτω απόκομμα προέρχεται από το χθεσινό Ελεύθερο Τύπο (25/7/13) και μας λέει εμμέσως πλην σαφώς, πως η τεχνολογία υπερτερεί του έρωτος και του σεξ! Μπροστά στην οθόνη του κινητού, τα συναισθήματα και οι έρωτες έπονται! Εμ, λίγοι έρωτες είναι αληθινοί για να εξατμιστούν από την τεχνολογία... οι περισσότεροι είναι μόνο λόγια...

Επιπλέον, αν ισχύουν τα νούμερα που λέει το άρθρο, στατιστικά δεδομένα μεν, τι θα συμβεί στο μέλλον; Και αυτό είναι που τρομάζει. Ο εθισμός στην τεχνολογία, θα γιγαντώσει και θα ισοπεδώσει τον άνθρωπο; Δυστυχώς, αυτό είναι το ρεαλιστικό σενάριο... Δεν έχουμε παρά να δούμε μια ανάλογη μελλοντική στατιστική έρευνα επ' αυτού για να κάνουμε τις συγκρίσεις...  


10 σχόλια:

 1. Η τεχνολογία καταστρέφει τη νέα γενιά. Έτσι όπως πάει το πράμα, ο έρωτας θα είναι application για τάμπλετ και το φλερτ gadget για smartphone! Συμφωνείς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μην τους βάζεις ιδέες!!! Να δεις που κάτι τέτοια απλικέσιον θα τα κυκλοφορήσουν! Αφού υπάρχουν κολλημένοι... Κατάντια!

   Διαγραφή
 2. Το κόλλημα με το ιντερνετ θα φέρει γενικά πολλά προβλήματα! Εγώ πάντως το iphone το κλείνω!!! χα,χα,χα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το κλείνεις, ε; Τώρα μας έπεισες!!! :))
   Κοίτα μην κολλήσεις γιατί... τέλος πάντων...

   Διαγραφή
 3. Μιλάμε για αρρωστημένες καταστάσεις! Σίγουρα υπάρχουν πολλά τρελά γύρω μας!
  Θα σου πω όμως για τη μειοψηφία που για μένα είναι η ελπίδα μου....
  Έχω δύο ανίψια που ανήκουν στη νέα γενιά. Και να σου πω ότι πιστεύουν ακόμα στην Αγάπη κι έχουν ιδανικά. Ο 25χρονος αρραβωνιάστηκε πρόσφατα. Κι ο 22χρονος εξακολουθεί να έχει πολύχρονη σχέση. Όπως μάθει κι όπως μεγαλώσει κανείς!
  Ταγμένα ως τώρα στην μονογαμική σχέση!
  Ευτυχώς υπάρχει κι άλλη πλευρά....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όταν η ελπίδα εστιάζεται στη μειονότητα, τότε το μέλλον προμηνύεται δυσοίωνο! Η μειονότητα έχει μειωτική τάση... Θα δείξει.
   Μακάρι τα ανίψια σου να συνεχίσουν να έχουν τις αυτές απόψεις και σε βάθος χρόνου. Ακόμα είναι πολύ νέοι... μιας και ο άντρας συνήθως αρχίζει να ωριμάζει μετά τα 30.
   Νομίζω πως όσο προχωράει η τεχνολογία τόσο θα μεγαλώνει η άλλη πλευρά, η κακή...

   Διαγραφή
 4. Η τεχνολογία έφτασε στο σημείο να γίνει προέκταση του εαυτού μας; Εκεί οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια; Πολύ άρρωστα όλα αυτά και κανείς δεν κάνει κάτι στα σοβαρά. Σαν τις καπνοβιομηχανίες είναι οι εταιρείες που φτιάχνουν κινητά και τάμπλετ που προσπαθούν και να εθίσουν τον κόσμο στο τσιγάρο και να το απενοχοποιήσουν από τον καρκίνο. Και μη χειρότερα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολύ σωστή παρατήρηση. Οι εταιρίες νοιάζονται να αυξήσουν τον εθισμό των νέων στα γκάτζετ και τα απλικέσιον. Όπου εθισμός και αρρώστια!

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.