Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

ΣΑΒΟΥΑΡ ΒΙΒΡ... ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ!

Με το καλοκαίρι στα... ντουζένια του, ποιός δεν έχει στο νου του ένα ταξιδάκι, ε; Για τους τυχερούς που θα το πραγματοποιήσουν, και θα ταξιδέψουν κυρίως με πούλμαν, ιδού το σχετικό... savoir vivre από τη ΒΕΝΤΕΤΑ Νο 166 (11/7/1968)! Όσοι πάλι δεν πάνε πουθενά, υπομονή. Ίσως του χρόνου, του αντίχρονου... κάποια στιγμή στο μέλλον που θα έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη... 
Στην τέταρτη συμβουλή περί δυνατής μουσικής από το... τρατζίστορ, ας σημειώσω για τους νεότερους, ότι τα ακουστικά δεν ήταν ακόμα της... μόδας!  


10 σχόλια:

 1. Πλάκα πλάκα καλά τα λέει. Καλά δεν υπήρχαν τότε ακουστικά; Η μάνα μου έχει από παλιά ένα walkman με κασέτα και είχε ακουστικά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το walkman είναι πολύ μεταγενέστερο από το τραντζιστοράκι το οποίο ήταν σκέτο ραδιόφωνο! Κι όσο από ακουστικά... γιοκ εκείνη την εποχή!

   Διαγραφή
 2. Καλά θα ήτανε να υπήρχαν τα φράγκα για καμιά εκδρομούλα αλλά που έξοδα αυτόν τον καιρό. Οπότε και το σαβουάρ βιβρ άστο για καμιά άλλη φορά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τουλάχιστον για κανα μπάνιο θα την κάνουμε! Και όπως και να το κάνεις, ένα σαβουάρ βιβρ πάντα είναι απαραίτητο!

   Διαγραφή
 3. Καλό το σαβουαρ βιβρ αλλά οι περισσότεροι άμα ταξιδεύουνε ούτε που τους ενδιαφέρει ότι υπάρχουν κι άλλοι που ταξιδεύουν. Πόσοι δεν πιάνουν πολλές θέσεις ή αδιαφορούν για το αν ενοχλούν τους διπλανούς τους! Πάντως αφού λεφτά δεν περισσεύουν για ταξίδι, θα μας μείνει τουλάχιστον το σαβουάρ βιβρ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όντως υπάρχουν πολλά γαϊδούρια που ταξιδεύουν επιδεικνύοντας αμέτρητη αγένεια... Δεν πειράζει! Εμείς που ξέρουμε από... σαβουάρ βιβρ, θα αλλάξουμε το κατεστημένο!!! Λέμε τώρα... :)

   Διαγραφή
 4. Δεν ταξιδεύω χαρά μου...Χρόνια τώρα! :))
  Καλή συνέχεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν ταξιδεύεις; Pourquoi pas? Το ταξίδι είναι που μετράει! (Αν πηγαίνεις προς... Ιθάκη...) :))

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 5. Καλές διακοπές σε όλους...... Καλό Καλοκαίρι !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλό καλοκαίρι και σε σένα! Όσο για διακοπές... πολυτέλεια...

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.