Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟ... 33" ΕΩΣ 45'!

Προχθές ήταν του Αγ. Βαλεντίνου και γιόρταζαν οι ερωτευμένοι. Και μέχρι εδώ καλά. Πόσο όμως κρατάει αυτή η «γιορτή»; Τυπικά 24 ώρες, πρακτικά βάσει της άνωθεν έρευνας (την οποία αλίευσα από εδώ), μόλις 5, 4 λεπτουδάκια κατά μέσον όρο! Διότι ο έρως αφού κάνει μια στάση στο στομάχι, μετά καταλήγει... κάτω από τη μέση. Σε άλλους διαρκεί, κατά πως λέει η έρευνα, έως τα 44 λεπτά στο τσακἰρ κέφι, και σε άλλους μόλις... 33 δευτερόλεπτα! Για τόσο λίγο δεν αξίζει ούτε να μπεις στον κόπο να βγάλεις τα ρούχα σου!

Η έρευνα προφανώς ουδεμία σχέση έχει με την Ελλάδα. Και αυτό μας το αποδεικνύουν τα... ξενοδοχεία! Ναι, ναι, τα ξενοδοχεία. Χρεώνουν την ημιδιαμονή για δύο ώρες. Άμα η διάρκεια (εν Ελλάδι) του... «έρωτα» ήταν 33 δευτερόλεπτα, άντε 5, 4 λεπτά, ή 45 λεπτά (στρογγύλεψα το 44!) θα χρέωναν την ημιδιαμονή μια ωρίτσα το πολύ. Κορόιδα θα ήταν να την χρεώνουν παραπάνω ώρα; Ἐλα μου ντε! Οπότε λοιπόν βλέπουμε ότι οι ξένοι παριστάνουν τους ερωτευμένους μόνο στο... μιλητό και στα δώρα! Στην πράξη... δεν έχουν σοβαρές επιδόσεις στην αρένα! Εκτός κι αν βιάζονται τόσο πολύ γιατί έχουν πιο σημαντικές δουλειές από το κοκό! Ρε, λες;

Πάντως η έρευνα κάνει ένα μεγάλο λάθος. Μετράει το σεξ με την ώρα. Κακώς! Το σεξ πρέπει να μετρέται με το βάρος! Με πόσο βαριά είναι η απόλαυση. Όσο χρόνο και να διαρκεί. Διότι ο μεγάλος εραστής είναι αυτό που μοιράζει χαμόγελα ικανοποίησης στο ταίρι του, και όχι αυτός που κάνει ρεκόρ με το χρονόμετρο.Οπότε και η ιδανική διάρκεια πρέπει να είναι αυτή που δίνει την μεγαλύτερη απόλαυση. Κι ας κρατάει μόλις... ολίγα δευτερόλεπτα! Αλλά σε μια εποχή που ο χρόνος είναι χρήμα, και το σεξ αντιμετωπίζεται σαν μια επίδοση που πρέπει να ενταχθεί στο ήδη βεβαρυμένο πρόγραμμα του εργαζόμενου ανθρώπου... Φευ!