Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ: «ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ΒΡΑΣΤΟ ΚΡΕΑΣ»

Τι πιο εύκολο από το να βράζεις κρέας! Για τους αρχάριους μάγειρες/-ρισσες, το πράγμα είναι απλό: Αφού το πλύνεις, το βάζεις σε καζάνι με νερό και ανοίγεις το μάτι της κουζίνας. Μετά, μπαίνεις στο facebook για να περάσει η ώρα! Δύσκολο; Μόνο άμα δεν έχεις ίντερνετ! Επειδή όμως και το βράσιμο έχει τα... μυστικά του (όχι τίποτα το εξωπραγματικό) το παρακάτω αρθράκι από το Ρομάντσο Νο 925 (22/11/1960) είναι άκρως κατατοπιστικό. Υπ' όψιν, ότι κάθε κρέας έχει το δικό του χρόνο βρασίματος, ενίοτε δε δικό τους χρόνο έχουν διαφορετικά κομμάτια από το ίδιο ζώο!